Gül: Kaliteyi Arttırma Çabası İçinde Olacağız - Son Dakika
Yerel

Gül: Kaliteyi Arttırma Çabası İçinde Olacağız

Gül: Kaliteyi Arttırma Çabası İçinde Olacağız

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, "Yönetimimiz boyunca bilimsel faaliyetleri, öğrenci sayısını ve akademik kaliteyi arttırma çabası içinde olacağız" dedi.

24.08.2016 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesinin tercih edilen bir üniversite olması, Ortadoğu ve Balkanların eğitim merkezi konumuna gelmesi için çalışacaklarını dile getiren Rektör Prof. Dr. Talip Gül, "Bizler yönetimimiz boyunca bilimsel faaliyetleri, öğrenci sayısını ve akademik kaliteyi arttırma çabası içinde olacağız" dedi.

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, önemli değerlendirmelerde bulundu. Yönetime gelmeden önce var olan yapılanmadan ve sistemden kendilerinin sorumlu olmadığını belirten Gül, kurullarının her gece saat 11'lere kadar çalıştığını, özveri ve titizlikle soruşturmaların yürütüldüğünü belirtti.

Gül, 2008 yılındaki rektörlük seçimlerinde de rektör adayı olduğunu ve o dönemlerde güçlü bir aday olmasına rağmen FETÖ yapılanmasının mağduru olduğunu aktararak, bundan sonra üniversiteye davet edecekleri konuklarını dikkatle araştırarak çağıracaklarını, Dicle Üniversitesini hak ettiği yere getireceklerini söyledi.

Amaçlarının Dicle Üniversitenin tercih edilen bir üniversite olması, Ortadoğu ve Balkanların eğitim merkezi konumuna gelmesi olduğunu belirten Gül, "Bizler yönetimimiz boyunca bilimsel faaliyetleri, öğrenci sayısını ve akademik kaliteyi arttırma çabası içinde olacağız" dedi.

YÖK'ten açığa alınan personellerin yerine kadro isteyeceklerini de belirten Gül, şehirle, sanayiyle ve halkla kaynaşma çalışmalarının da olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Gül: Kaliteyi Arttırma Çabası İçinde Olacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement