Gül'ün Telefonlarının Ne Zaman Dinlendiği Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Gül'ün Telefonlarının Ne Zaman Dinlendiği Ortaya Çıktı

Gül\'ün Telefonlarının Ne Zaman Dinlendiği Ortaya Çıktı

Erdoğan'ın "O'nu da dinlemişler" ifadesiyle gündeme getirdiği, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün dinleme kayıtları 5-6 yıl öncesine dayanıyor.

24.03.2014 08:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın son dönemde gündeme getirdiği paralel yapının, "Köşk"ü de dinlediğine yönelik iddiaların, perde arkası aydınlandı. Buna göre, Başbakan Erdoğan'ın gündeme getirdiği Köşk dinlemesi, 17 Aralık sonrası yapılan kayıtlarla aynı değil. Başbakan Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanı Gül'e yönelik olarak yaptığı, "O'nu da dinlemişler, vakti saati gelince onları da çıkartacaklar" sözleri, Ankara'da gözlerin Köşk'e çevrilmesine yol açtı. Ankara'da, Gül ile ilgili kayıtların ne zaman ve hangi mahkeme kararı ile yapıldığı tartışma konusu oldu. Başkent kulislerinde dolaşan bilgilere göre, Başbakan Erdoğan'ın bahsettiği Gül ile ilgili kayıtlar, yeni değil. Dolayısıyla, Köşk ile ilgili kayıtların 17 aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonları ile bir ilgisi bulunmuyor. Söz konusu kayıtların 5-6 yıl öncesine dayandığı öne sürüldü.

DİNLEMELER 5 - 6 YIL ÖNCE

Yaklaşık 5-6 yıl önce bir soruşturma kapsamında teknik takip kararı alınıyor. Teknik takipteki bazı iş adamları ve bürokratların Köşk ile yaptıkları görüşmeler de takibe takılıyor. Söz konusu kayıtların bir kısmı dosyada yer alıyor bir kısmı da imha ediliyor. Ancak bu kayıtlar, daha sonra Başbakan Erdoğan'a bir şekilde ulaştırılıyor. Söz konusu kayıtlar hakkında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de bilgisi olduğu öne sürüldü. (Kaynak: Taraf Gazetesi)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Gül'ün Telefonlarının Ne Zaman Dinlendiği Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Uğur: Keser Döner sap döner.. 7 1 Yanıtla
  • BORA ALİ: yazıklar olsun kimse bu cemaatin turkiyeye ne kazandırdırğını ne kaybetirdiğini konuşmuyor herkes ne yapacak onu bekliyor. ne kadar acı bir durum ki T:C üç beş yobazın önünde diz çöküyor muhalefet partileride aç kurtlar gibi açmış ağzını elini ovuşturarak bana burdan ne düşür hesabında. hani sizin vatanseverliğiniz. erdoğan çalmadı demiyorum erdoğanla beraber bu yobazlarda çalmadımı. peki şimdi bu yobazlardan medet bekleyen bu muhalefet yarın gelirse çalmayacakmı. bu akp cemaat itifakınyla aynı değilmi biraz uyanık olalım eğer mezu bahis memleketse bizde bu memleketin sahibiysek oyları ona göre kullanalım. sadece bunu demek istiyorum suan vereceğiniz her oy cemaat değil desenizde inanın ister chp olsun ister mhp olsun bunlar cemaate gidecek önce akp biat ediyordu şimdi chp ve mhp biat ediyor. ben derimki sandığa gitmeyelim ama nerde o kadar cesur bir millet liderleri menfaate rehin olmuş geleceğini ranta ipotek edenler 1 0 Yanıtla

Advertisement