Gülben Ergen 20 Dakika Kaldırımda Bekledi - Son Dakika
Magazin

Gülben Ergen 20 Dakika Kaldırımda Bekledi

Evlendikten sonra oğullarını okuldan alırken gazetecileri fark eden Gülben Ergen, yakalanmamak için 20 dakika kaldırımda oturdu.

30.09.2014 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nikah töreni sonrası yakın arkadaşları ile bir gün daha Şirince’de kalan Ergen okulların başlaması ile soluğu İstanbul’da aldı.

NASIL KAÇACAĞINI ŞAŞIRDI

Üç oğlunun da İstinye’deki Enka okullarında okutan Ergen, önceki gün çocuklarını okuldan alırken görüntülendi. Düğün sonrası ilk defa görüntülenen Ergen, basın mensuplarından nasıl kaçacağını şaşırdı. Okul güvenliğinin Ergen’e kapıda gazeteciler bekliyor demesinin ardından çıkmaktan vazgeçen Ergen, yaklaşık 20 dakika kaldırımda oturdu.

KALDIRIMDA OTURDU

Dışarı çıkmak istemeyen Ergen, kaldırımda aracını beklerken de uzaktan basın mensuplarına sitem etmeyi ihmal etmedi. Daha sonra güvenlik kulübesine giren aile araçlarını gelmesi ile rahat bir nefes aldı.

YARDIMCISI KURTARDI

Yardımcısı, Ergen’in imdadına yetişerek okuldan kaçırdı ve okulun hemen karşı caddesindeki evine götürdü. Aracın okul bahçesinden çıkacağı sırada oğlu Atlas’ın camdan çıktığını gören Ergen, bu tehlikeli hareketi hemen ikaz ederek engelledi ve oğlunun yerine oturmasını sağladı.

Gülben Ergen 20 Dakika Kaldırımda Bekledi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Gülben Ergen 20 Dakika Kaldırımda Bekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • DOĞRUCU DAVUDİ: KALDIRIMDA SİZ BEKLESENİZ HABER OLMAZSINIZ. . . HABERE BAK BA BAA BAA:) 5 0 Yanıtla
  • Totemin gücüne inanırım ben:)): GEÇ GELEN ŞOFER İŞİNDEN OLMUŞTUR MUHTEMEML. :))))) 2 3 Yanıtla
  • 34.5: İNŞALLAH ÇOK MUTLU OLURLAR. 2 2 Yanıtla

Advertisement