Gülben Ergen Arda'nın Avrupa'daki Yaşantısını Gözler Önüne Çıkardı - Son Dakika
Magazin

Gülben Ergen Arda'nın Avrupa'daki Yaşantısını Gözler Önüne Çıkardı

Gülben Ergen, Arda Turan'ın evine misafir oldu, mutfağa girdi Arda'nın Avrupa'daki yaşantısını tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi.

18.12.2016 21:16  Güncelleme: 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gülben Ergen, Türkiye'nin Avrupa'daki gururu Arda Turan'a İspanya Madrid'deki evinde ziyaret etti. Arda ile mutfağa giren ve Arda'nın Avrupa'daki ev yaşantısını tüm çıplaklığıyla yansıtan Ergen, Arda'ya burada samimi sorular yöneltti.

İşte Gülben Ergen Arda Turan'la yaptığı röportajdan bir bölüm:

"ZEYTİNİM BAYRAMPAŞA'DAN"

Barselona'dayız ama zeytinimiz Bayrampaşa'dan, ev kalabalık. Dostların, kardeşin ve dayın yanında. İstanbul'da gibi hissediyorum...
- Sofra kalabalık olsun. Eş dost olsun. Başımın üstünde yeri var. Canımız çünkü onlar bizim. Hayat böyle güzel. Tek başıma ben ne yapayım her şeyi. Allah bana birçok şey vermiş. En sonunda biterse de her şeyin en güzelini yaşadık der biteriz.

"ASLIHAN SORUSUNA YANIT"

Aslıhan Doğan'la ayrıldınız mı?
- Hayırlısı diyelim.

Hayatın film yapılsa seni kimin canlandırmasını istersin?
- Kadir Doğulu olabilir. Kadir'i çok severim.

Hayatınla ilgili yazılan kitapları onaylıyor musun?

- Hepsini onaylıyorum. Sabri Ugan yazdı bir tane. 9-15 yaş arası çocuklar için. Çok güzel masalsı bir hikayeydi. Çocukların hayallerini genişletebilecek bir kitap. Bir diğeri Atletico Madridli yazar Juanes Rodriguez'in yazdığı "Bayrampaşa'nın Dahisi" adlı bir kitaptı. İspanyolcadan Türkçeye çevrildi.

"ÖLÜMLER BENi ÇOK ÜZÜYOR"

Türkiye'de şu ara seni en çok ne üzüyor?

- Beşiktaş'taki hain saldırı ve Adana'daki yangın beni çok üzdü. Ölümlerin hepsi beni çok üzüyor. Halep'teki katliam da beni çok üzdü. Instagram hesabıma yeni fotoğraf koymuyorum sürekli o gözüksün diye. Dövizin artışı da üzücü. Fakir daha fakir, zengin daha zengin oluyor. Döviz kazanan biri olarak artış beni rahatsız ediyor. İnsanlar borçlanıyor. Allah kolaylık versin hepsine. İnşallah memleket daha iyiye gider.

Van'daki bir hudut karakoluna ısıtıcı yollamışsın fakat TSK iade etmiş. Neden geri yollamışlar?

Sosyal medyadan gelen mesajların çoğuna bizim çocuklar bakıyor. Biz asker kardeşlerimizin samimi isteklerine samimi bir cevap verdik. Türk Silahlı Kuvvetleri bizim başımızın tacıdır. Onlar neyi uygun görürse başımızın üzerinde yerleri var.



Gülben Ergen Arda\'nın Avrupa\'daki Yaşantısını Gözler Önüne Çıkardı

Son Dakika Magazin Gülben Ergen Arda'nın Avrupa'daki Yaşantısını Gözler Önüne Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement