Gülben Ergen Manisa'da Anaokulu Açtı - Son Dakika
Magazin

Gülben Ergen Manisa'da Anaokulu Açtı

Gülben Ergen Manisa\'da Anaokulu Açtı

Gülben Ergen'in başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 12.anaokulunu Manisa Horozköy'de açtı.

22.01.2013 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gülben Ergen'in başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 12. anaokulunu Manisa Horozköy'de açtı. Yaklaşık 100 öğrenciye okul öncesi eğitim imkanı sunacak okulun inşaat ve oyun parkı masrafları Johnson Wax tarafından karşılandı. Merkez Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu'nun bahçesinde yapılan üç derslikli anaokulunun açılış törenine Vali Halil İbrahim Daşöz, Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, anaokulunun yapılmasına destek olan Johnson Wax A.Ş'nin Genel Müdürü Ahmet Cüneyt Baktır ile veliler ve öğrenciler katıldı. Çocukları Ares ve Güney ile birlikte açılışa katılan Ergen'e vatandaşlar ilgi gösterdi. Açılış töreninde konuşan Jonhson Wax A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Cüneyt Baktır, üretilen ürünlerin gelirlerini okul yaptırmak amaçlı kullandıklarını belirterek, "Bu ürettiklerimizden elde ettiğimiz gelirleri yine buralarda kullanmak istedik. Okulun yapım maliyetlerini üstlendik. Bundan çok mutluyuz. Firmamız ayrıca okulun bahçesine bir de oyup parkı hediye edecektir" dedi.

Sanatçı Gülben Ergen, derneğin başlattığı anaokulu projesine Johnson Wax A.Ş.'nin destek verdiğini ifade ederek şunları söyledi: "Johnson Wax firması uzun yıllar kaliteli ürünleriyle ayakta durmayı bilen bir marka. Uzun yıllar ayakta durabilen her doğru marka kazandığını mutlaka çocuğa, insana ve eğitime yatırmalıdır. Johnson Wax firması bunu yaparak, derneğimizin önderliğinde anaokulları yaptırıyor. Benim çocuklarımda bu anaokullarında okuyor. İnanıyorum ki Manisa yapılan bu anaokuluna sahip çıkacak."

Ergen ayrıca, ailelere çağrıda bulunarak, çocuklarını mutlaka anaokuluna göndermesi gerektiğini söyledi.

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz de, Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin katkılarıyla Manisa'ya bir anaokulu kazandırılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şöyle konuştu: "Bizim en büyük mutluluk kaynağımız çocuklarımızdır. Onların iyi yetişmesi devletimizin görevi olduğu kadar hepimizinde görevidir. İşte bu anaokulu sosyal sorumluluk projesinin bir örneğidir. Ünlü sanatçımız Türkiye genelinde büyük bir kampanya başlatarak, birçok ilimize anaokulu kazandırmaya çalışıyor. Manisa'da şanslı illerimizden birisi oldu. Eğitim için yakılan bu meşalenin örnek olmasını diliyorum."

Konuşmaların ardından anaokulunu Manisa'ya kazandıran ünlü sanatçı Gülben Ergen'e Vali Daşöz önce teşekkür plaketi verdi daha sonra bir sepet mesir macunu ile Manisa bezi hediye etti. Vali Daşöz daha sonra, anaokulunun yapımında emeği geçen Jonhson Wax A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Cüneyt Baktır'a teşekkür plaketi verdi. Plaket töreninin ardından ünlü sanatçı Ergen ile Vali Daşöz ve protokol üyeleri birlikte anaokulunun açılış kurdelesini kesti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından anaokulundaki sınıfları tek tek gezen ünlü sanatçı Ergen'e, minikler sürpriz yaptı. Miniklerin kendisini 'Uçacaksın' şarkısıyla karşılamasından mutluluk duyan Ergen, şarkıya eşlik etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Gülben Ergen Manisa'da Anaokulu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement