Gülben Ergen ve Erhan Çelik Neden Boşandı? İşte Boşanmanın Sebebi! - Son Dakika
Güncel

Gülben Ergen ve Erhan Çelik Neden Boşandı? İşte Boşanmanın Sebebi!

Gülben Ergen ve Erhan Çelik Neden Boşandı? İşte Boşanmanın Sebebi!

Gülben Ergen - Erhan Çelik çifti boşandı. Peki Gülben Ergen ve Erhan Çelik neden boşandı, kaç yıl evli kaldı?

06.12.2016 11:20  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gülben Ergen ve Erhan Çelik çifti, Küçükçekmece Adliyesi'nde anlaşmalı olarak boşandı. Gülben Ergen ve Erhan Çelik, birbirlerinden herhangi bir tazminat talep etmedi. Gülben Ergen boşanmanın ardından ilk iş olarak sosyal medyadan Çelik soyadını kaldırdı.

GÜLBEN ERGEN VE ERHAN ÇELİK NEDEN BOŞANDI?

Ayrılığa Gülben Ergen ile 3 oğlunun babası, 2012 yılında boşandığı Mustafa Erdoğan'ın sık görüşmesi sebep oldu. Buluşmalar herkesin gözü önünde İstinye ve Bebek'te yapılınca Çelik rahatsızlık duydu ve eşi Ergen'e birçok kez söyledi.


GÜLBEN ERGEN'E SÜRPRİZ YAPMAK İSTEDİ

Bir diğer olay ise Eylül ayında yaşandı. TRT'deki görevi sebebi ile Ankara'da yaşayan Çelik, Mahsun Kırmızıgül'ün çektiği, Ergen'in de oynadığı 'Vezir Parmağı' filminin seti için Kapadokya'ya gitme kararı aldı. Çelik, çekimler sebebi ile bir süredir görmediği eşine sürpriz yapmak istedi.

MUSTAFA ERDOĞAN GELMESİ İPLERİ KOPARDI

Film ekibinden sızan bilgiye göre; Çelik, Kapadokya'ya giderken, Ergen'in ilk eşi Erdoğan'dan olan oğulları; 9 yaşındaki Atlas ve 7 yaşındaki ikizleri Ares ile Güney'i de yanına aldı. Ergen, ailesini karşısında görünce çok sevindi. Bunu duyan Erdoğan'ın da, "Oğullarımı göreceğim" diyerek aniden Kapadokya'ya gelmesi ipleri kopardı.


GÜLBEN ERGEN AİLE DOSTUNU DEVREYE SOKTU

Çelik, bu duruma çok sinirlendi ve Ankara'ya döndü. Hemen ardından da boşanma kararı aldı. Ergen, çok üzüldü ve araya biri erkek biri kadın iki aile dostunu soktu. Ancak Çelik, boşanma kararından vazgeçmedi.

GÜLBEN ERGEN VE ERHAN ÇELİK KAÇ YIL EVLİ KALDI?

Gülben Ergen, 27 Eylül 2014 tarihinde Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik ile evlenmişti. Gülben Ergen 2004 yılı Eylül ayında Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi gibi çeşitli organizasyonlarda görev alan gazeteci ve sanat yönetmeni, Yılmaz Erdoğan'ın abisi Mustafa Erdoğan ile evlemiş, 2012 yılında boşanmıştı.

Son Dakika Güncel Gülben Ergen ve Erhan Çelik Neden Boşandı? İşte Boşanmanın Sebebi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement