Güler Adaylığını Bafra'da Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Güler Adaylığını Bafra'da Açıkladı

Güler Adaylığını Bafra\'da Açıkladı

Samsun Bakkallar Birliği Oda Başkanı Eyüp Güler, 18 Mayıs’ta yapılacak olan Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı’na adaylığını Bafra ilçesinde açıkladı.

17.04.2014 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Bakkallar Birliği Oda Başkanı Eyüp Güler, 18 Mayıs'ta yapılacak olan Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı'na adaylığını Bafra ilçesinde açıkladı.

Samsun'da bulunan 71 oda başkanından 46'sının desteğini alan Samsun Bakkallar Odası Başkanı Eyüp Güler, Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı'na aday olduğunu söyledi. Oda başkanlarıyla Bafra Şehir Kulübü'nde akşam yemeğinde bir araya gelen Eyüp Güler, oda başkanlarından destek istedi. Yemeğe, Samsun'dan 11 oda başkanıyla birlikte gelen Güler'e Bafralı oda başkanlarından destek geldi.

Yemekte konuşan Güler, " Çarşamba'dan 11 oda, Samsun'dan 10 oda, Havza'dan 2 oda, Salıpazarı, Alaçam, Kavak, Ladik burada. Bizimle birlikte buraya gelerek 'birlik beraberliğimizi tam kaynaştıralım' dediler. Bu kıvılcım kendiliğinden başlayan bir kıvılcım oldu. Bunun semeresi olarak 2 hafta önce Samsun'da yapılan Samsun- Sinop İlleri Esnaf Kooperatif Bölge Birliği'nde yaşadık. Sayın Genççakır'ın başkanlığını yaptığı ve Samsun'da bu zamana kadar yapılmamış bir bölge birliği kongresi oldu. Birlik ve beraberliğin, huzurlu bir ortamın istenildiği zaman bulunabileceği ortaya çıktı. 'Bunun devamında biz bütün arkadaşlar tekrar bir birimize sarılarak sadece seçim zamanları değil oda başkanlarımız, delege bazında birleştirelim' dediler. Bunun ne sağı ne solu olmaz. Benim yapımda insanlara hizmet, insanlığa hizmet için elimden geldiğince koşturmak vardır. Seçildiğim zaman o kutsal görevi bana verdiğiniz takdirde sizlere layık olmaya çalışacağım. 24 senedir seçimlere girdim hiç heyecanlanmadım. Ama iki gündür Genççakır'la görüştüğümde 'Bafra'ya gel açıkla' dediğinden beri bende bir heyecan var. Allah sizlere iyi hizmet nasip ettiyse, bu birliktelik bozulmayacaksa, bu birliktelik seçimlerden seçime değil de devamlı olacaksa, her zaman acımızda sevincimizde bir olacaksak, gecenin ikisinde beni arayacaksanız ben varım. Metin Genççakır ağabeyim varken benim çıkmam ayıp olur, Bafra'ya gelmem ayıp olur ama aday olamayacağını kendisi açıkladı. Ben yinede kendisine sordum ve Samsun'da var olan 71 oda başkanından 46 oda başkanı bana 'evet' dedi. Oda başkanlarının görüşünü alarak şu anda buradayım. 18 Mayıs'ta yapılacak olan Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı'na adaylığımı açıklıyorum" diye konuştu.

Güler'in konuşmasının ardından yemeğe katılan oda başkanları Güler'i kutlayarak "yanındayız" mesajı verdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güler Adaylığını Bafra'da Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement