Güler, AK Parti Mardin İl Danışma Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Politika

Güler, AK Parti Mardin İl Danışma Toplantısına Katıldı

Güler, AK Parti Mardin İl Danışma Toplantısına Katıldı

Eski İçişleri Bakanı ve Mardin Milletvekili Muammer Güler, CHP, MHP, HDP ve paralel yapının Erdoğan karşıtlığında birleştiklerini ifade ederek, "Ne bir kuruş kamunun kaynağına ne bir kuruş yetimin hakkına tenezzül etmedik.

31.01.2015 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski İçişleri Bakanı ve Mardin Milletvekili Muammer Güler, CHP, MHP, HDP ve paralel yapının Erdoğan karşıtlığında birleştiklerini ifade ederek, "Ne bir kuruş kamunun kaynağına ne bir kuruş yetimin hakkına tenezzül etmedik. Tenezzül eden alçaktır, namussuzdur, şerefsizdir, haysiyetsizdir" dedi.

AK Parti Mardin İl Danışma Meclisi Toplantısı özel bir otelde yapıldı. Toplantıya AK Parti Mardin Milletvekilleri Abdurrahim Akdağ, Muammer Güler, AK Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu ve il yönetimi katıldı.

"SURUÇ'TA BİN 498 PYD MİLİTANI TEDAVİ EDİLDİ"

Toplantıda konuşan AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Türkiye'nin IŞİD'ı desteklediği yönündeki iddialara tepki gösterdi. Akdağ, "Geçen Ramazan ayından önce her gün 2 TIR insani yardım giderken bu Ramazan ayında 3'ü çıkıyor. Suruç Devlet Hastanesi bin 498 PYD'liyi tedavi etmiştir. Çok zor bir siyasi karar olan başka bir ülkenin askeri İpek Yolu'nu kullanarak Cizre, Nusaybin, Kızıltepe Viranşehir üzerinden ağır silahlarıyla birlikte cepheye gitmiştir. Özgür Suriye Ordusu'nun birtakım lojistik destekleri Türkiye tarafından sağlanmış, Kobani IŞİD'ın işgalinden kurtarılıyor ve hale bazı kendini bilmezlerin Türkiye'nin IŞİD'ı desteklediği yalanına kendilerini inandırdıkları gibi bizleri de inandırmaya çalışıyorlar. Eğer Türkiye'nin çabası olmasaydı bugün Kobani'de farklı bir yapı olurdu. Bunun bir ispatı daha Mesut Barzani, Türkiye'ye teşekkür etti. Şu an Türkiye'de misafir edilen Suriyeli misafirlerin sayısı bir milyon 617 bindir. İnsanlık tarihinde devasa bir rakamdır ve en önemlisi de toplum bunu benimsedi" diye konuştu.

"HEPSİ ERDOĞAN KARŞITLIĞINDA BİRLEŞMİŞLER"

Daha sonra konuşan eski İçişleri Bakanı ve Mardin Milletvekili Muammer Güler, Balyoz ve Ergenekon davaları üzerinden, 'Bunlar Cumhuriyet'in savcısı değil, Silivri'de hesap soracağız' diye söyleyenlerin, bölgede paralel yapının dershanelerini ve okullarını yakanların paralel yapı ile can ciğer olup Erdoğan karşıtlığında birleştiklerini söyledi. Güler, "Bazıları diyor ki siz zamanında bunlarla beraberdiniz. Biz halisane niyetleri gördüğümüz zaman beraberdik. Bugün bunların foyası ortaya çıktı, peki siz neden hala bunlarla işbirliği yapıyorsunuz? MHP, CHP ve HDP'den bunlarla ilgili en ufak bir şey duydunuz mu? Hepsi bundan acaba ne koparırızın hesabına getiriyorlar. Allah'a şükür ne bir kuruş kamunun kaynağına, ne bir kuruş yetimin hakkına tenezzül etmedik. Tenezzül eden alçaktır, namussuzdur, şerefsizdir, haysiyetsizdir. Bunu böylece bilin. Ben bu devletin bir evladıyım. Yetimler için ne yaptığımı burada anlatmıyorum, o operasyonu yapanların yetimlere giden o imkanlara mani olduklarını da anlatmak istemiyorum ve noktalıyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu ise göreve geldikten sonra ilk danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdiklerini hatırlatarak yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Güler, AK Parti Mardin İl Danışma Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • azem: Durmak yok yola devam 0 0 Yanıtla

Advertisement