Gülgeç: "Cep Telefonu Hizmet Paketiyle Bir Taşla Dört Kuş Vurmak Mümkün" - Son Dakika
Güncel

Gülgeç: "Cep Telefonu Hizmet Paketiyle Bir Taşla Dört Kuş Vurmak Mümkün"

Türkiye’de ilk kez; cep telefonları ve elektronik cihazlara garanti kapsamı dışında kalan kullanıcı hatalarına karşı hizmet paketi sunan Cepkask A.Ş, onarım gerektiren arızaların giderilmesinin yanı sıra hukuki danışmanlık, danışmanlık, teknik destek, lojistik, call center, teknik servis gibi hizmetler sunuyor.

04.03.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de ilk kez; cep telefonları ve elektronik cihazlara garanti kapsamı dışında kalan kullanıcı hatalarına karşı hizmet paketi sunan Cepkask A.Ş, onarım gerektiren arızaların giderilmesinin yanı sıra hukuki danışmanlık, danışmanlık, teknik destek, lojistik, call center, teknik servis gibi hizmetler sunuyor.

Cep telefonlarını garanti kapsamı dışında kalan kullanıcı kaynaklı kazalara karşı koruyan Cepkask Hizmet Paketi, cep telefonu kullanıcılarına danışmanlık, teknik destek, hukuki danışmanlık ve lojistik hizmeti de sunuyor. Cep Telefonu Hizmet Paketi, sadece onarım gerektiren arızaların giderilmesinin yanı sıra kullanıcıyı başka mağduriyetlerden kurtarıyor.

Oldukça yüksek maliyet ve uzun taksit seçenekleriyle alınan cep telefonlarını güvence altına almanın önemine vurgu yapan Cepkask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, bu hizmetin internet aracılığıyla www.ekaks.com.tr'den de kolaylıkla alınabileceğini söyledi. Kullanıcının her türlü mağduriyetinde yanlarında olmak istediklerini belirten Cepkask Genel Müdürü Gülgeç, "Kullanıcı hatası kapsamına giren çarpma, düşme, kırılma, sıvı teması, kavrulma, yüksek voltaj, hırsızlık, gasp, kapkaç gibi hasarların dışında müşterilerimize birçok hizmeti veriyoruz" dedi.

Gülgeç, bu hizmetleri şöyle sıraladı:

"Teknik Destek: Hizmet paketleri sahipleri satın aldıkları elektronik cihaz ile alakalı olarak her türlü teknik konuda bilgi alabilmektedir. Yeni kalibrasyonların, güncellemelerin yüklenmesi, sosyal medya platformlarına üye olma aşamaları ( Facebook, Twitter, Whatsapp), tüm ayarlar, şarj problemleri, internete bağlanma ve wireless sorunları, internet kapasitesi, yasal ve ücretsiz programların indirilmesi, Microsoft programlarının çalıştırılması ve işlevleri hakkında genel bilgi verilmesi, ilgili elektronik cihazların tarafımıza fiziki olarak gönderilmesi ve getirilmesi halinde fiziki olarak da bu hizmetler verilmektedir.

Teknik Servis: Hizmet Paketleri sahipleri satın aldıkları elektronik cihaz ile alakalı olarak yasal garanti ve hizmet paketi içerisinde ücretsiz olarak hediye edilen elektronik cihaz sigortası kapsamında olmayan, kullanımdan doğan rutin bakım, temizlik, yağlama, düzeltme, ayarlamalar, kontrol ve modifikasyonları yapmaktadır.

Hukuki Destek; Hizmet Paketleri sahipleri satın aldıkları elektronik cihaz ile alakalı olarak gerek satıcı ile yaşadığı anlaşmazlıklarda, gerek yasal garanti kapsamında oluşmuş arızaların yetkili teknik servisler tarafından giderilmesi veya 4077 sayılı Tüketici Kanunu kapsamında yeni cihaz verilmesi konusunda yaşanan anlaşmazlıklarda, yasal garanti kapsamında oluşmuş bir arızanın yetkili teknik servislerde geçen onarım müddeti konusunda oluşan anlaşmazlıklarda bilgilendirme yapılmaktadır. Müşterinin vekalet vermesi halinde de ilgili mercilerde mevcut hukuki takip yapılmaktadır.

Danışmanlık: Hizmet Paketleri sahipleri aldıkları elektronik cihazların kondisyonları, kapasiteleri, teknik özellikleri, yasal garanti süreçleri, yetkili servisleri hakkında bilgilendirilir. Hırsızlık olaylarında müşterinin GSM operatörü, Telekominikasyon Kurumu ve Kolluk kuvvetleri nezdinde yapacağı müracaatları koordine etmek yönlendirmek, telefonun en kısa süre içerisinde görüşmeye kapatılmasını sağlamak.

Lojistik: Hizmet Paketleri sahipleri satın aldıkları elektronik cihaz ile alakalı olarak yasal garanti kapsamında resmi servislerde yaptıracağı onarımın sağlanması amacıyla, elektronik cihazını şirkete gönderir. Elektronik cihaz yetkili servise teslim edilir ve onarımın başlaması sağlanır. Onarım yasal süre içerisinde gerçekleştiğinde elektronik cihazı müşteriye kargo yoluyla geri gönderir. Eğer yetkili serviste onarım yasal süre içerisinde gerçekleşmez ise, müşteri 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun kendisine tanıdığı hakları hakkında bilgilendirilir.

Call Center: Tüm müracaatların alındığı, müşterinin talebine göre ilgili birime yönlendirildiği veya basit, kolay ve çabuk anlaşılabilecek sorulara anında cevap verilen çağrı merkezi." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gülgeç: 'Cep Telefonu Hizmet Paketiyle Bir Taşla Dört Kuş Vurmak Mümkün' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fenerbahçe-Olympiakos maçını Alman hakem yönetecek
    11:24 Fenerbahçe-Olympiakos maçını Alman hakem yönetecek

    UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe'nin evinde Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile oynayacağı müsabakayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler yönetecek. Maçta VAR koltuğunda Christian Dingert oturacakken, AVAR'da ise Sascha Stegemann yer alacak.

  • Sivas'ta Jandarma Ekipleri 157 Şüpheliyi Yakaladı
    11:23 Sivas'ta Jandarma Ekipleri 157 Şüpheliyi Yakaladı

    Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda 157 şüpheli şahıs yakalandı. Uygulamalar sonucunda 5 gram kubar esrar ve 31 bin 000 adet makaron ele geçirildi. Ayrıca, alkol etkisi altında araç kullanmak ve sürücü belgesiz araç kullanmak suçlarından 21 kişiye idari para cezası uygulandı.

  • İzmir'de yasa dışı silah ticareti yapan çiftin evine operasyon
    11:22 İzmir'de yasa dışı silah ticareti yapan çiftin evine operasyon

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde yasa dışı silah ticareti yapan ve sevgili oldukları öğrenilen çiftin evine operasyon gerçekleştirildi. Adreste yapılan aramada çok sayıda ruhsatsız silah ve silah imalatında kullanılan malzemeler ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı. C.G.Ç.'nin yağma, gasp, kasten yaralama ve oto hırsızlığı suçlarından 34 adet kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

  • Diyarbakır'da otomatik silahlarla havaya ateş eden zanlılar tutuklandı
    11:22 Diyarbakır'da otomatik silahlarla havaya ateş eden zanlılar tutuklandı

    Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde bir kahvehanede otomatik silahla çevreye ateş eden 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı. Zanlılar, bir kavganın ardından kahvehaneyi tehdit etmiş ve akşam saatlerinde maskeli olarak gelerek ateş etmişlerdi. Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla zanlılar yakalandı.

  • Faruk Demir, Ardahan Belediye Başkanı olarak göreve başladı
    11:22 Faruk Demir, Ardahan Belediye Başkanı olarak göreve başladı

    31 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden Ardahan Belediye Başkanı seçilen Faruk Demir, mazbatasını alarak yeni döneme başladı. Başkan Demir, teşekkür konuşmasında Ardahan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin parlayan yıldızı olmaya devam edeceğini söyledi.


Advertisement