Gülistan Derneği'nden Başkan Yazgı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gülistan Derneği'nden Başkan Yazgı'ya Ziyaret

Gülistan Derneği\'nden Başkan Yazgı\'ya Ziyaret

Aksaray Gülistan Tasavvuf Yolu Derneği Başkanı Vefa Kırlı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin’i makamında ziyaret etti.

22.08.2014 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Gülistan Tasavvuf Yolu Derneği Başkanı Vefa Kırlı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin'i makamında ziyaret etti.

Başkan Haluk Şahin Yazgı, Dernek Başkanı Vefa Kırlı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Aksaray Gülistan Tasavvuf Yolu Derneğimizin başkanı ve yönetimindeki değerli üyeleri beraber ziyaretimize geldiler. Be her şeyden önce kendilerine teşekkür ediyorum. İstişare etmek çok önemlidir. İstişare etmenin hem peygamber efendimizin hadisi hem de Allah'ın emri olduğu bilincindeyiz. Böyle yaptığımız zaman yanlış yapmayacağımız, hata yapmayacağımıza inanıyoruz. Bu derneğimizin ve hem de diğer sivil toplum kuruluşlarımızın bizlere söylemiş olduğu şeyler önemlidir ve değerlidir. Aksaray'ımızda sonuçta hep birlikte yaşıyoruz. Bizlerin hedefi Aksaray'ı marka şehir yapmak, bilinirliğini ve Türkiye'de tanınırlığını arttırma gayreti içerisindeyiz. Seçim beyannamemizde bunları defalarca belli ettik. İnşallah sizlerin desteği ile bunu yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Aksaray Gülistan Tasavvuf Yolu Derneği Başkanı Vefa Kırlı ise ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, "Aksaray Gülistan Tasavvuf yolu derneği olarak sayın başkanımızı ziyarete geldik. Allah nasip etti kendileri de milletimizin teveccühü ile aradığını buldu belediye başkanımız seçildi. Biz de bu münasebetle dernek olarak kendilerine başarılar dilemek için ziyarette bulunuyoruz. Bizler dernekler ve sivil toplum kuruluşları olarak kendilerinin emrindeyiz. AK Parti istişareye önem veren bir partidir kendileri de bunu zikrettiler. Aksaray'ımız çok geri kaldı 25. senesini kutladık vilayet oluşunun ama hala Aksaray'ımız Niğde ve Konya Aksaray olarak biliniyor. Bunların biran önce izale edilmesi eskiden ilim kültür şehri olan Aksaray'ımızın yeniden ilim kültür şehri olmasını canı gönülden arz ediyoruz. Dernek başkanı olarak başkanımıza başarılar diliyoruz Allah yar ve yardımcısı olsun. Aksaray'ımıza güzel hizmetleri olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Yapılan görüşmelerin ardından Dernek Başkanı Vefa Kırlı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya çalışmalarında başarılar dileyerek plaket verdi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gülistan Derneği'nden Başkan Yazgı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement