Gülizar Baysal'ın "Kanola Hasadı" fotoğraf sergisi açıldı - Son Dakika
Güncel

Gülizar Baysal'ın "Kanola Hasadı" fotoğraf sergisi açıldı

Süleymanpaşa Belediyesi Kadın Platformu, ilk etkinliğini Gülizar Baysal'ın "Kanola Hasadı" adlı fotoğraf sergisinin açılışı ile yaptı.

05.03.2016 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekira AVM'nin üçüncü katındaki "Kanola Hasadı" fotoğraf sergisi açılışına Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Mehmet Hilmi İşsever, TEFSAD Başkanı Mehmet Çevik, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Gömeç Göçmen, TEFSAD Başkan Yardımcısı Hilmi Baysal ve vatandaşlar katıldı.

GÜRAL; "KADIN FARKINDALIK AYINDA İLK ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

Açılış konuşmasını Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral'ın yaptığı etkinlikte Güral; "Süleymanpaşa Belediyesi Kadın Platformu olarak mart ayını kadın farkındalık ayı olarak ilan etmiştik. Bu ay içinde çeşitli etkinliklerle kadın konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyorduk. Bu etkinliklerimizin ilkinde bugün burada bulunmaktan gurur duyduğumuz Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Üyesi Fotoğraf Sanatçımız Gülizar baysal'ın fotoğraf sergisini açacağız. Kendisini tebrik ediyorum." dedi.

BAYSAL; "SERGİ, NKÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ'NDE STAJIM SIRASINDA ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLARDAN OLUŞUYOR"

Açılış öncesi bir konuşma da Gülizar Baysal yaptı. Baysal; "Bu sergideki fotoğraflar emeklilik üniversitem dediğim ve emeklilik günlerimde mezun olduğum ikinci üniversitem Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde stajım esnasında çekmiş olduğum görüntülerdir. Dünyada Emekçi Kadınlar Günü olarak anılan 8 Mart dolayısıyla fotoğraf çalışmalarımın yeniden sergilenmesini sağlayan başta Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyemiz olmak üzere TEFSAD Başkanı Mehmet Çevik'e ve bana her konuda, her zaman desteğini esirgemeyen sevgili eşim Hilmi Baysal'a teşekkür ederim." diye konuştu.

GÜLİZAR BAYSAL'A TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Güral ve Baysal birlikte açarken sergideki fotoğrafların incelenmesinin ardından ise Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hilmi İşsever, Gülizar Baysal'a Süleymanpaşa Belediyesi Kadın Platformu etkinliklerine verdiği katkılardan dolayı teşekkür belgesi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gülizar Baysal'ın 'Kanola Hasadı' fotoğraf sergisi açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement