Gülmen'den Başkan Toltar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gülmen'den Başkan Toltar'a Ziyaret

Gülmen\'den Başkan Toltar\'a Ziyaret

AK Parti Kocaeli Kurucu İl Genel Meclisi Başkanı Nevzat Gülmen, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

19.11.2014 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kocaeli Kurucu İl Genel Meclisi Başkanı Nevzat Gülmen, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan AK Parti Kocaeli Kurucu İl Genel Meclisi Başkanı Nevzat Gülmen, "Yeni görevinin sana ve Dilovası'na hayırlar getirmesini ve çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Gülmen'e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Toltar, "Bilgi ve birikiminden her zaman faydalanacağımız, AK Parti Kocaeli Kurucu İl Genel Meclisi Başkanlığı, AK Parti Gebze ilçe Kurucu Başkanlığı, AK Kocaeli İl Başkan Yardımcılığı görevleri ile teşkilatımıza emek veren kadim dostum, abim Nevzat Gülmen ile ilçemize yapacağımız hizmetler de fikir alış verişinde bulunacağız ve katkısı olacağına inanıyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gülmen'den Başkan Toltar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement