Gülnar'da Cami Temizliği - Son Dakika
Güncel

Gülnar'da Cami Temizliği

Gülnar\'da Cami Temizliği

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez, ilçe ve köylerdeki camilerin düzenli temizlenmesi için kurulan cami temizleme ekibi, Gülnar'daki camileri temizledi.

22.08.2016 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez, ilçe ve köylerdeki camilerin düzenli temizlenmesi için kurulan cami temizleme ekibi, Gülnar'daki camileri temizledi.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı olarak kurulan ekip, her gün 2 grup halinde cami ve ibadethaneleri temizliyor.

Gülnar merkez ve mahalle camilerini de temizleyen temizlik ekibi, merkezden en ücra köylere kadar ulaşıyor.

Son teknoloji ürünü süpürgeleriyle cami ve mescit temizliğini yapan ekip, camilerin dış temizliğinin yanında halı, kapı, cam, ahşap, kitaplık ve seramikleri de temizliyor.

Cami cemaati de bu hizmetlerden memnun olduklarını ve her zaman yapılması gerektiğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gülnar'da Cami Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi
    18:48 Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi

    Bursa'da aç kalan domuz sürüsü, merkez Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi'ne yiyecek aramaya indi. Sokağında domuz sürüsü gören vatandaş o anları kayda aldı.

  • Öğrenciler Hatay'daki kardeşleri için iftar sofrası kurdu
    18:47 Öğrenciler Hatay'daki kardeşleri için iftar sofrası kurdu

    Düzce Üniversitesi öğrencileri, Hatay'ın Samandağ ilçesinde deprem sebebiyle hasar alan okulu yenilemek için iftar sofrası kurdu. Düzce Üniversitesi Dümerang Topluluğu, Hatay'daki okulun ihtiyaçlarını karşılamak için iftar sofrası düzenledi. Öğrencilerin burslarından artırdıkları paralarla destek verildi. Okulun yenilenmesi için 10-14 Mayıs tarihlerinde bölgeye gidilecek.

  • Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu
    18:45 Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu

    Esenyurt'ta yol verme kavgasında çıkan anlaşmazlıkta bir adam, arkadaşının tartıştığı kişiye kafa attı. Olaya başka bir adam yumrukla müdahale edince ortalık karıştı. Yaşanan o anlar ise kameraya yansıdı.


Advertisement