Güloğlu ve Onur İlgi Odağı Oldu - Son Dakika
Yerel

Güloğlu ve Onur İlgi Odağı Oldu

Güloğlu ve Onur İlgi Odağı Oldu

Kırklareli Belediyesi, Fen Bilimleri Okulları Kırklareli Koleji ve Apsis Kitap evi işbirliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen Yeşeren Kitaplar Fuarı’na ünlü akını yaşanıyor.

30.05.2014 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Belediyesi, Fen Bilimleri Okulları Kırklareli Koleji ve Apsis Kitap evi işbirliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen Yeşeren Kitaplar Fuarı'na ünlü akını yaşanıyor. Etkinlik kapsamında Kırklarel'ye gelen haber spikeri Murat Güloğlu ile yönetmen, yazar, yapımcı, sunucu Nur Onur ilgi odağı oldu.

Yeni çıkan kitapları görme, bekledikleri kitapları fuara özel indirimli fiyatlarla satın alma imkanı bulan ziyaretçiler, etkinlik ile aynı zamanda ünlü yazarlarla da tanışma, sohbet etme ve kitaplarını imzalatma fırsatı yakalıyor. Açıldığı günden bu yana ünlü isimleri ağırlayan fuara son olarak Fox TV'de hafta sonları 'Çalar Saat' programıyla izleyici karşısına çıkan Murat Güloğlu ve yönetmen, yazar, yapımcı, sunucu Nur Onur katıldı.

Kitap Fuarında 'Gitmesen... Gitme Sen' isimli şiir kitabı ile haberciliğinin yanında farklı yüzünü de sevenleriyle paylaşan Murat Güloğlu, sempatik tavırları ile ilgi odağı oldu. Murat Güloğlu ve Nur Onur Kırklarelili sevenleri ile sohbet ederek kitaplarını imzaladı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güloğlu ve Onur İlgi Odağı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement