Gülse Birsel'in "Yeni Star"ı bir Subaru! - Son Dakika
Otomobil

Gülse Birsel'in "Yeni Star"ı bir Subaru!

Gülse Birsel\'in "Yeni Star"ı bir Subaru!

Subaru, yeni reklam kampanyası için ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel ile anlaştı.

28.04.2016 10:39  Güncelleme: 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

26 Nisan'da gösterimi başlayan reklam filmlerinin senaryosu Gülse Birsel tarafından yazılırken başrolde de ünlü oyuncu rol alıyor. İlk reklam filmi Subaru XV modeli için hazırlandı.

Simetrik sürekli dört çeker sistemi, Boxer motoru, yeni nesil güvenlik sistemleri ve yüksek konfor donanımlarıyla Japon mühendisliğinin en iyi otomobillerini geliştiren Subaru, Türkiye'deki yeni reklam kampanyasında ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel ile anlaştı.

Bayraktar Grubu'nun Türkiye distribütörü olduğu Subaru'nun Türkiye'de gösterime giren Subaru XV reklam filminde yeni marka yüzü olarak Gülse Birsel başrolde yer alıyor ve bu filmlerin senaristliğini de kendisi üstleniyor. #benimstarım serisinin ilk reklam filmi 26 Nisan 2016 tarihinde gösterilmeye başlandı.

Senaristliğini üstlendiği Avrupa Yakası ve Yalan Dünya gibi diziler sayesinde sinema, TV ve reklam dünyasında yeni yıldızlar yaratmasıyla bilinen Gülsel Birsel, Subaru'nun yeni reklam filminde Subaru XV modelinin "star özellikleri"ni vurguluyor.

Reklam filmlerinin yönetmenliğini Bora Egemen, görüntü yönetmenliğini de daha önce başka ülkelerde birçok Subaru reklamının görüntü yönetmenliğini yapmış olan Stefano Morcaldo üstlenirken Yapım Şirketi olarak 25 Film ile çalışıldı.

Subaru XV Reklam Filminde Gülse Birsel yeni bir oyuncu arıyor

Senaryosunda Subaru modellerinin vadettiği simetrik sürekli dört çeker sistemi, konfor, tasarım, güvenilirlik, yaygın servis, güvenlik ve ileri teknoloji gibi özelliklere vurgu yapılan reklam filminde, çocuk güvenliğinde üstün başarılar elde eden, eşsiz yol tutuş sunan, 1.6 lt motor ve otomatik şanzımanlı Subaru XV modeli kullanıldı. Filmin senaryosu şu şekilde: Gülse Birsel'in yönetiminde gerçekleşen oyuncu seçmelerinde dayanıklı, güvenilir, her türlü hava ve iklim koşulunda kararlılıkla ekip ile beraber hareket edebilecek bir aday aranmaktadır. Uzun ve yorucu geçen oyuncu seçimlerinde bir türlü ikna olmayan Gülse Birsel; tüm bu özelliklere aynı anda sahip olan Subaru XV'yi görmesi ile beraber "Ben Star'ımı buldum" diyerek kararını veriyor ve reklam sonlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Gülse Birsel'in 'Yeni Star'ı bir Subaru! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı
    13:41 Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü yaralandı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü, olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Osmaniye'de kaza yapan otomobil yandı: 1 yaralı
    13:20 Osmaniye'de kaza yapan otomobil yandı: 1 yaralı

    Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesinde meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil yol kenarına savruldu ve alev aldı. Kazada 1 kişi yaralandı. Olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangın söndürülürken, yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı ve otomobil hurdaya döndü.

  • Hasanbeyli ilçesinde otomobil alev alıp yandı, 1 kişi yaralandı
    12:59 Hasanbeyli ilçesinde otomobil alev alıp yandı, 1 kişi yaralandı

    Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil yol kenarına savruldu ve alev aldı. Kazada 1 kişi yaralandı. İtfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

  • Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı
    12:41 Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı ve 1 kişi yaralandı. Kazanın anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

  • Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı
    12:34 Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

    Mardin Üçyol mevkiinde plakaları ve markaları belirlenemeyen otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Etimesgut'ta Uykuya Dalan Araç Üst Geçidin Asansörüne Çarptı
    11:53 Etimesgut'ta Uykuya Dalan Araç Üst Geçidin Asansörüne Çarptı

    Etimesgut'ta uykuya dalan 34 K 1217 plakalı otomobil sürücüsü, inşaat halindeki üst geçidin asansörüne çarptı. Hurdaya dönen arabadan ikisi çocuk 4 kişilik aile, hafif yaralanarak kurtuldu. Olay Ankara'nın Etimesgut ilçesinde meydana geldi. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsünün uykuya daldığı iddia edildi. Polis olayla ilgili inceleme yapıyor.

  • Tekirdağ Malkara'da Otomobil Kazası: Bir Sürücü Hayatını Kaybetti
    11:28 Tekirdağ Malkara'da Otomobil Kazası: Bir Sürücü Hayatını Kaybetti

    Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı. Kazada bir sürücü hayatını kaybetti. Kaza sonrası sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Sürücünün cenazesi Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kaçan diğer sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

  • Kontrolden çıkarak takla atan otomobil hurdaya döndü
    11:18 Kontrolden çıkarak takla atan otomobil hurdaya döndü

    Eskişehir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje çıkarak aydınlatma direğine çarpan, daha sonra ise takla atan otomobil hurdaya dönerken, sürücü yaralandı. Kaza, bugün sabah 04.30 sularında Odunpazarı İlçesi Prof. Dr. Nabi Avcı Bulvarı üzerinde meydana geldi. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Adana'da Otomobilde 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi
    11:15 Adana'da Otomobilde 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi

    Adana'da narkotik ekipleri, takibe aldıkları bir otomobilde yapılan aramada arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

  • Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Bodrum'da
    10:58 Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Bodrum'da

    Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 3. ayağı, 26-28 Nisan'da Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilecek. Organizasyon, Bodrum Belediye Meydanı'nda verilecek startla başlayacak ve Milas-Bodrum arasındaki etaplarda iki gün sürecek. Ayrıca, Oasis Bodrum'da sergi ve söyleşi etkinliği de düzenlenecek.


Advertisement