Gülşehir Polisinden Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Gülşehir Polisinden Uyuşturucu Operasyonu

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde, 296 gram esrar ve 70 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

19.06.2012 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde, 296 gram esrar ve 70 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 1 sağlık memuru çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgilere göre, yapılan bir ihbarı değerlendiren Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 33 HZ 884 plakalı otomobili ilçedeki Kızılırmak Köprüsünde durdurdu. Durdurulan araçta bulunan M.K, C.İ, Y.K ve V.K'nın yapılan üst aramalarında 6 gram esrar ele geçirildi. Şahısların sorgusunda esrarı ilçeye bağlı Gümüşkent beldesinde sağlık memuru olarak görev yapan A.E.Ö isimli şahıstan aldıklarını söylemeleri üzerine polis tarafından A.E.Ö (28) isimli şahsın evine operasyon düzenledi. Şahsın evinde yapılan aramada ise 290 gram esrar ve 70 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan A.E.Ö İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda yakalanan M.K, C.İ, Y.K ve V.K isimli şahıslar ise serbest bırakıldı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gülşehir Polisinden Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement