Gülşen Bikini Giydi, Bebek Göründü - Son Dakika
Magazin

Gülşen Bikini Giydi, Bebek Göründü

Geçtiğimiz ay evlenen Gülşen, Ozan Çolakoğlu'yla yaptığı tatilde köşe bucak kaçmasına rağmen belirginleşen karnını saklayamadı.

06.07.2016 09:37  Güncelleme: 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz aylarda uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Ozan Çolakoğlu ile evlenen Gülşen'in, hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Anne adayı ünlü sanatçı hamile haliyle ilk kez görüntülendi.

ISSIZ BİR KOYA KAÇTILAR

Bodrum Türkbükü Sahne'de gerçekleştireceği bayram programı için Bodrum'a eşi Ozan Çolakoğlu ile gelen Gülşen hamile olarak çıkacağı programı öncesi deniz keyfi yaptı. İlk olarak 'Cennet Koyu'na giden ve orada gazetecilerin olduğunu fark edip Güvercinlik sahiline geçen Gülşen, ıssız bir koyda denize girdi.

GÖRÜNTÜLENDİĞİNİ FARK ETMEDİ

Karnı iyice belirginleşen Gülşen, eşi ile denize girip güneşlendi. Bol bol hatıra fotoğrafı çeken Gülşen yemeği de eksik etmedi. Doğum öncesi kilo aldığı gözlenen ve anne olacak olması sebebiyle sık sık atıştırıp meyve yiyen Gülşen görüntülendiğini fark etmedi.

Denize atlarken fotoğraf çektiren Ozan Çolakoğlu eşi Gülşen'le sarmaş dolaş deniz keyfi yaptı.

10 HAZİRAN'DA EVLENMİŞLERDİ

Şarkıcı Gülşen ile aranjör Ozan Çolakoğlu 5 yıllık ilişkilerini 10 Haziran Cuma günü Barcelona'da nikah masasında taçlandırmıştı.

Gülşen Bikini Giydi, Bebek Göründü

Son Dakika Magazin Gülşen Bikini Giydi, Bebek Göründü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ..........: Maşallah maşallah. Eli ayağı düzgün evladı olsun inşaallah. Annelik zor ama çok güzel bi olgudur. Rabbim hiç bi kadının kucağını boş bırakmasin. 13 1 Yanıtla
  • ...: tas gibi kadin 0 3 Yanıtla
  • ilgili: bunu haber yani 2 0 Yanıtla

Advertisement