Gülşen Nişantaşı'nda Bornozla Görüntülendi - Son Dakika
Magazin

Gülşen Nişantaşı'nda Bornozla Görüntülendi

Gülşen Nişantaşı\'nda Bornozla Görüntülendi

Gülşen önceki gün Nişantaşı'nda üzerinde siyah bir bornozla görüntülendi. Üzerindekinin ne olduğu sorularına ise cevap vermeden yürümeyi tercih etti.

10.07.2016 13:47  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pop­çu Gül­şen, ön­ce­ki gün Ni­şan­ta­şı­'n­da il­ginç bir kı­ya­fet­le ob­jek­tif­le­re ya­ka­lan­dı. Önceki akşam Gülşen Nişantaşı'nda yürürken görüntülendi. Gülşen'e Şarkıcı Hadise'nin sahibi olduğu Bodrum'da bulunan La Plaj isimli mekanda sahne aldığı sırada olay çıkmasını soruldu.

İNKAR ETTİ

Gülşen; "Kavga ben sahneden indikten sonra olmuş. Ben oradayken herhangi bir kavga olmadı, görmedim. Çıkan haberler asılsızdır" diyerek kavga esnasında orada olduğunu inkar etti.

NİŞANTAŞI SOKAKLARI'NDA BORNOZLA DOLAŞTI

3 aylık hamile olduğu öğrenilen Gülşen önceki akşam Nişantaşı sokaklarında bornoz ile ddolaştı. Gülşen, "Üzerinizdeki bornoz mu?" sorusuna cevap vermeden yürümeye devam etti.

Son Dakika Magazin Gülşen Nişantaşı'nda Bornozla Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Sinan gün bolu: AR kalmadıysa çıplakta çıkar, bunlar çoluk çocuğumuza gençliğimize kötü örnek merdiven altı sanatçı bozuntuları. 22 5 Yanıtla
  • SUR: BUNU EVE ALIP ATACAM KÜVETE... KÜRD MASAJI YAPACAM BAŞTAN SONA... RAHATLAYACAK... HASTASI OLACAK... HERGÜN GELECEK... HAHAHAHA 0 10 Yanıtla
  • Sz: Normal vatandaş böyle gezse deli diye bakarlar. 9 1 Yanıtla

Advertisement