Gültan Kışanak Hakkındaki Bir Dava Beraat İle Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Gültan Kışanak Hakkındaki Bir Dava Beraat İle Sonuçlandı

Gültan Kışanak Hakkındaki Bir Dava Beraat İle Sonuçlandı

Diyarbakır Büyük Şehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak hakkında Batmanda açılan 'Toplantı ve yürüyüş Kanununa Muhalefet' suçlaması beraat ile sonuçlandı.

21.01.2015 12:48  Güncelleme: 19:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2911 sayılı toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununa muhalefet suçlamasıyla hakkında dava açılan Gültan Kışanak beraat etti.

Haziran 2011 Genel seçimleri sonrası Batmana gelen dönemin BDP Eş Genel Başkanı ve şimdiki Diyarbakır Büyük Şehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak hakkında açılan dava beraatla sonuçlandı.

Kışanak'ın avukatı Mustafa Yıldız, bir çok milletvekili ile beraber Batmana gelen Kışanak'ı karşılayanların oluşturduğu izdiham ve seçim otobüsünün Belediye önünde beklemesi nedeniyle Kışanak ve beraberindekiler hakkında açılan '2911 sayılı toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanunu – Mevzuat'ına muhalefet davasının açıldığını belirtti.

Görülen duruşmada Kışanak'ın beraat ettiğini ifade eden Yıldız, "Müvekkillerimden Gültan Kışanak hakkında açılan dava beraat ile sonuçlandı ancak diğer müvekkiller hakkında davalar sürüyor. Umuyoruz, diğerleri hakkında da açılan dava beraat ile sonuçlanır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Gültan Kışanak Hakkındaki Bir Dava Beraat İle Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement