Gültepe'de Silahlı Çatışma: 2 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Gültepe'de Silahlı Çatışma: 2 Ölü, 5 Yaralı

Gültepe\'de Silahlı Çatışma: 2 Ölü, 5 Yaralı

Kağıthane Gültepe’de yetim ve öksüz çocuklar yardımlaşma ve eğitim derneğine kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

14.04.2015 01:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane Gültepe'de yetim ve öksüz çocuklar yardımlaşma ve eğitim derneğine kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Dernekte bulunanların şahısların, saldıran şahıslara silahla karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili 24 kişinin ise gözaltına alındığı öğrenildi.

Olay, saat 21.00 sıralarında Kağıthane Gültepe Mahallesi Talatpaşa Caddesi Akçil Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirlenemeyen şahıslar, silahlarıyla havaya ateş açarak cadde üzerinden derneğin bulunduğu sokağa girdi. Sokağa giren grup ardından uzun namlulu silahlarla sokakta bulunan derneğe ateş açtı. Dernek üyelerinin de saldıran gruba silahla karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Mermilerin yağmur gibi yağdığı çatışmada 7 kişi vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla alarak Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Kağıthane Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Osman Kök ve Murat Yavi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer 5 yaralının ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

ÇATIŞAN GRUP ARASINDA HUSUMET VARMIŞ

Öte yandan dernek üyeleri ile grup üyeleri arasında daha önceden husumet olduğu iddia edildi. Grubun geçmişte birçok kez kavga ettikleri öğrenilirken, grupların çatışma öncesi gün içinde de kavga ettikleri öğrenildi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda çevik kuvvet, Terörle Mücadele, asayiş ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi. Caddeyi çift taraflı kapatan ekipler, çatışmanın yaşandığı bölgede detaylı şekilde delil çalışması yaptı. Uzun namlulu silahların kullanıldığı çatışma sonucunda cadde üzerinde ve dernek binası çevresinde yüzlerce boş kovan bulundu. Çatışmada hayatını kaybedenlerin yakınları, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma'ne geldi. Güvenlik görevlileri ise hastaneye gelen yakınları arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine hastaneye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Olayla ilgili 24 kişi gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Gözaltına alınan şahısların üzerinde çok sayıda silah ele geçirildiği öğrenildi.

Polis ekipler, olayla ilgili geni çaplı soruşturma başlatıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gültepe'de Silahlı Çatışma: 2 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement