Gümrük Müsteşarlığı Yarı Beden Manken ve Cep Telefonu Satacak - Son Dakika
Ekonomi

Gümrük Müsteşarlığı Yarı Beden Manken ve Cep Telefonu Satacak

105 Grup Eşyayı Açık Artırma Suretiyle Şubat Ayı İçerisinde Satışa Sunacak.

05.02.2011 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü tasfiyelik hale gelen 105 grup eşyayı açık artırma suretiyle Şubat ayı içerisinde satışa sunacakGümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü tasfiyelik hale gelen 105 grup eşyayı açık artırma suretiyle Şubat ayı içerisinde satışa sunacak. Satışa sunulacak eşyaların içinde, tarım ilacı, güneş gözlüğü, yarı beden tekstil mankeni, cep telefonu, cam boncuk ve oto farı bulunuyor. Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlarına göre, tasfiyelik hale gelen ve satışa esas bedeli 91 bin 975 TL ile 149 bin TL arasında değişen tarım ilacı, madeni yağ cinsi 2 grup eşya; açık artırma suretiyle, Mersin-Adana Karayolu üzeri 7'inci kilometre Yenice Mevkii Tarsus/Mersin adresindeki ihale salonunda 8 Şubat 2011 tarihinde satışa sunulacak. Nakdi olarak ödenecek güvencenin 7 Şubat 2011 tarihine kadar Mersin İşletme Şube Müdürlüğü veya Tasfiye İşletme Bölge Müdürlüklerine bağlı diğer İşletme Şube Müdürlükleri ve Şefliklerde bulunan sayman mutemetliklerine veya TASİŞ Döner Sermaye İşletmesi Saymanlık Müdürlüğü veznesine yatırılması gerekiyor.

- CEP TELEFONU, KOL DÜĞMESİ, YARI BEDEN TEKSTİL MANKENİ SATILACAK-

Bir diğer ilana göre, satışa esas bedeli en çok 651.537 TL ile en az 41 TL arasında değişen cep telefonu, örgü makinası, güneş gözlüğü, kol saati, plastikten mamul yarı beden tekstil manken, sıvı parafin, el dokuması halı, elektronik eşya vb. muhtelif eşya ile binek oto cinsi 82 grup eşya veya araçlar açık artırma suretiyle, Sevgi Mahallesi Menderes Caddesi No:6 Gaziemir/İzmir adresindeki ihale salonunda 17 Şubat 2011 tarihinde satışa sunulacak. Nakdi olarak ödenecek güvencenin 16 Şubat mesai bitimine kadar İzmir İşletme Şube Müdürlüğü veya diğer İşletme Bölge Müdürlüklerine bağlı diğer İşletme Şube Müdürlükleri ve Şefliklerde bulunan sayman mutemetliklerine veya TASİŞ Döner Sermaye İşletmesi Saymanlık Müdürlüğü veznesine yatırılması gerekecek.

- 21 GRUP EŞYA SATILACAK-

Başbakanlık Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü İstanbul İşletme Bölge Müdürlüğü Erenköy İşletme Şube Müdürlüğü de satış bedeli 6 bin 593 TL ile en çok 279.701 TL arasında değişen medikal malzeme, monitör, cam boncuk, oto farı, saç levha, çekmece rayları, metal kasa, kumaş, data kablo, matkap gibi 21 grup eşya açık artırma suretiyle Dudullu Caddesi Üzeri İETT Anadolu Garajı Yanı Ataşehir/İstanbul adresindeki ihale salonunda 17 Şubat'ta satışa sunacak. Nakdi olarak ödenecek güvence ihaleden bir gün öncesine kadar Erenköy İşletme Şube Müdürlüğü veya Tüm İşletme Bölge Müdürlüklerine bağlı diğer İşletme Şube Müdürlükleri ve Şefliklerinde bulunan sayman mutemetliklerine veya TASİŞ Döner Sermaye İşletmesi Saymanlık Müdürlüğü veznesine yatırılacak.(ANKA)

(EBR/ - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Gümrük Müsteşarlığı Yarı Beden Manken ve Cep Telefonu Satacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement