Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'den Sürpriz Ev Ziyareti - Son Dakika
Politika

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'den Sürpriz Ev Ziyareti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci\'den Sürpriz Ev Ziyareti

Bir dizi programlara katılmak üzere Malatya’ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci akşam saatlerinde Battalgazi iİlçesi Hanımınçiftliği mahallesinde bir evi ziyaret etti.

12.03.2016 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dizi programlara katılmak üzere Malatya'ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci akşam saatlerinde Battalgazi iİlçesi Hanımınçiftliği mahallesinde bir evi ziyaret etti.

Bülent Tüfenkci'ye ev ziyaretinde AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partililer eşlik ederken, Bakan Tüfenkci ziyarette ev halkıyla uzun uzun sohbet etti.

Yaklaşık 1 saat süren ev ziyaretinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tüfenkci, fırsat buldukça bu tür ziyaretler gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyleyerek, "Bu gün vatandaşlarımızın bir bardak çayını içelim diye çat kapı bir ziyaret gerçekleştirdik. Sağ olsunlar onlarda bizlere evlerini açtılar, bizi misafir ettiler. Biz sadece seçimden seçime değil, seçimden sonra da milletimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Onların her zaman dertlerine ortak olmaya çalışacağız" diye konuştu.

Bakan Bülent Tüfenkci'nin ziyaretinden dolayı gurur duyduklarını ifade eden ev sahibi Yusuf Değirmenci ise "Bakanımız sağ olsun bizi ziyaret etti, çok sevinçliyiz. Bir bakanı evimizde ağırlamak gurur verici, ben böyle bir ziyaretten dolayı ailem adına kendisine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'den Sürpriz Ev Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • bir Malatyalı ve AKP Lİ: sayın cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN fakir ve gariban olan aileleri ziyaret ediyordu, Bülent tüfenkcinin ziyaret ettiği ev koltuklara bakılırsa hiç fakir evine benzemiyor biraz daha dikkat etmemiz lazım diye düşünüyorom 0 0 Yanıtla

Advertisement