Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı Rize'de - Son Dakika
Yerel

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı Rize'de

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı Rize\'de

Yazıcı: "Başarılarımızın arkasında yatan en önemli nedenlerden biri milletin gündemi ile hükümetin gündemini birleştiriyor oluşumuzdur"

04.03.2014 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, "Başarılarımızın arkasında yatan en önemli nedenlerden biri milletin gündemi ile hükümetin gündemini birleştiriyor oluşumuzdur" dedi.

Yazıcı, Çamlıhemşin ilçesinde AK Parti seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılış öncesi Yazıcı, tulum eşiliğinde horon oynadı, boynuna yöresel puşi taktı. Horon sonrası tulum çalan sanatçı ile konuşan Yazıcı, sanatçıya bahşiş verdi.

Yazıcı, seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, siyaseti hizmet etmenin bir aracı olarak kullandıklarını belirterek, "Bu görevi de 2002 yılından beri hayata geçiren bir siyasi anlayışa sahibiz. Bizim işimiz hizmet. Biz millete ait imkanları en uygun projelere dönüştürerek yaşanabilir çevre, marka şehirler oluşturmak üzere planlama yapan ekiplerimizi bu doğrultuda motive eden bir siyasi tarzımız var" diye konuştu.

Hizmetin ekip işi olduğunu söyleyen Yazıcı, "Ekip yoksa, birbirini destekleyen, tamamlayan unsurlar hem yerel hem merkezi ölçekte birbirleri ile uyumlu halde değilse, kenetlenmemişse, birbirinin dilinden lisanından anlama noktasında uzakta ise kaliteli hizmet beklenen düzeyde olmaz. Seçimler de bu söylediğim aksaklıkları giderecek bütünleşmeyi daha güçlü, kaliteli hizmet üretmesini sağlayacak ara duraklardır" ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerin önemli ve tek hedeflerinin hizmet olduğunu vurgulayan Yazıcı, şunları söyledi:

"Başarılarımızın arkasında yatan en önemli nedenlerden biri milletin gündemi ile hükumetin gündemini birleştiriyor oluşumuzdur. Aynı şekilde yerelde de vatandaşın gündemi ile belediyenin gündeminin birleşmesi lazım. Dönüşümün gerçekleşmesi kapıların açık olması lazım. Her birimiz bütün işleri bilebilecek durumda değiliz. Elbette kollektif anlamda kollektif akıllarla bunlar yapılıyor. Belediye başkanı birdir ama ekibi ile birlikte kollektif anlamda imkanlara göre elbette çözümler üretilecektir. Türkiye büyüdükçe ilçelerimize düşen kaynaklar ve pay da artacaktır."

Yazıcı, Çamlıhemşin'in ve Ayder Yaylası'nın önemli bir turizm merkezi, dünya markası olduğunu, önemli dönüşüme ihtiyacı olduğunu sözlerine ekledi. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı Rize'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement