Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 83 Grup Eşya Satışı Yapacak - Son Dakika
Ekonomi

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 83 Grup Eşya Satışı Yapacak

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 83 Grup Eşya Satışı Yapacak

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı tasfiye işletme müdürlükleri, 83 grup tasfiyelik eşya satışı yapacak.

07.04.2014 09:13  Güncelleme: 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı tasfiye işletme müdürlükleri 83 grup tasfiyelik eşya satışı yapacak.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın tasfiyelik hale gelen eşya satışıyla ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Doğu Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Van Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 22,66 TL ile 501 bin 516 TL arasında değişen; 56 grup eşya (kart okuyucu, elektronik devre, kol saati pili, mantar tabancası mantarı, av fişeği, mutfak tüpü, ampul, muhtelif züccaciye eşyası, klima, buzdolabı, petrol yağları, antrasit kömür, elektronik tartı, tv, muhtelif kol saati, motosiklet balatası, plastik vakkumlu poşet, vakkumlu şişeler, depo, bagaj kaputu gibi); açık artırma suretiyle, Van Tasfiye İşletme Müdürlüğü Özalp Yolu Üzeri TCDD yanı Gümrük Kompleksi- Van/ Tuşba adresindeki ihale salonunda 17 Nisan 2014 tarihinde saat 09.30'da satışa sunulacak. Açık artırma yöntemiyle eşya satış şartnamesi ve ekleri 10 TL bedel karşılığı Van Tasfiye İşletme Müdürlüğü ile Doğu Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünden alınabilecek.

Doğu Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Trabzon Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 49,53 TL ile 215 bin 200 TL arasında değişen; demonte duvar saati, imitasyon bujiteri malzemesi, bayan kol çantası, cep telefonu, muhtelif iş, oto ve makine aksam ve parçaları, motor bloğu, şanzıman, fotoğraf makinası, muhtelif tekstil, plastikten boş bidon, tespih taşı, gazsız sigara çakmağı, elektronik eşya, [kumar makinesi aksamı (yeniden ihraç amaçlı satış olarak)] gibi 27 grup eşya, açık artırma suretiyle, Doğu Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Binası İskender Paşa Mahallesi Liman İçi Trabzon adresindeki ihale salonunda 15 Nisan 2014 tarihi saat 09.30'da satışa sunulacak. Açık artırma yöntemiyle eşya satış şartnamesi ve ekleri 10 TL KDV dahil bedel karşılığı Trabzon İşletme Müdürlüğü ile Bölge Müdürlüğünden alınabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 83 Grup Eşya Satışı Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çavdarhisar Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    08:28 Çavdarhisar Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Çavdarhisar ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2024 yılı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Kaymakam Abdullah Gedik başkanlığında İl Genel Meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda, 2024 yılında yapılması planlanan köylerin altyapı çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı ve köylerin diğer ihtiyaçlarının da bütçe imkanları dahilinde karşılanacağı belirtildi.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement