Gümrük ve Ticaret Bakanlığından Tasfiyelik Eşya Satışı - Son Dakika
Ekonomi

Gümrük ve Ticaret Bakanlığından Tasfiyelik Eşya Satışı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığından Tasfiyelik Eşya Satışı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı Tasfiye İşletme Müdürlüğü, 49 grup tasfiyelik eşyanın satışını açık teklif usulüyle gerçekleştirecek.

09.07.2014 09:24  Güncelleme: 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı tasfiye işletme müdürlüğü 49 grup tasfiyelik eşyanın satışını açık teklif usulüyle gerçekleştirecek.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Orta Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Ergazi Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 22,08 TL ile 78 bin 3 TL arasında değişen; 49 grup muhtelif eşya (döküman, medikal malzeme, kayış, çakmak, direksiyon simidi, süs eşyası, bavul, aksam ve parçalar, kağıt harmanlama makinası, testere makinası, bileme tezgahı, kontrplak, pamuk ipliği); açık artırma suretiyle, TASİŞ Ergazi Tesisleri Türkkuşu Yanı Etimesgut/Ankara adresindeki ihale salonunda 15 Temmuz 2014 tarihinde saat 09.30'da satışa sunulacak. Açık artırma yöntemiyle eşya satış şartnamesi ve ekleri 10 TL bedel karşılığı Ergazi Tasfiye İşletme Müdürlüğü ile Orta Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünden alınabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Gümrük ve Ticaret Bakanlığından Tasfiyelik Eşya Satışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement