Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tasfiyede Hurma Satacak - Son Dakika
Ekonomi

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tasfiyede Hurma Satacak

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tasfiyede Hurma Satacak

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı 3 tasfiye işletme müdürlüğü 157 grup tasfiyelik eşya ve aracın satışını açık artırma usulüyle gerçekleştirecek.

11.08.2014 10:04  Güncelleme: 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı 3 tasfiye işletme müdürlüğü 157 grup tasfiyelik eşya ve aracın satışını açık artırma usulüyle gerçekleştirecek.

Tasfiyelik eşya ve araç satışıyla ilgili ilan Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü İzmir Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 300 TL ile 3 milyon 293 bin 574 TL arasında değişen; hurma, kullanılmış araç parçaları, güneş gözlüğü, cep telefonu, kurutulmuş kelebek kanatlarından tablolar, ketencik küspesi, mangal kömürü, derz dolgu, alüminyum profil, polipropilen ve muhtelif eşyalar gibi 59 grup eşya açık artırma suretiyle, Sevgi Mahallesi Gaziemir/İzmir adresindeki ihale salonunda 19 Ağustos 2014 tarihinde saat 09.30'da satışa sunulacak. Açık artırma yöntemiyle eşya satış şartnamesi ve ekleri 10 TL bedel karşılığı İzmir Tasfiye İşletme Müdürlüğü ile Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünden alınabilecek.

Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Cilvegözü Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 206,45 TL ile 35 bin 400 TL arasında değişen; muhtelif kamyonet (açık kasa, kapalı kasa), minibüs, otomobil, muhtelif kamyon (açık kasa, kapalı kasa, silobas ve seyyar tenteli), motorsiklet, dorse (frigorifik), yarı römork (damperli kasa) ve tanker cinsi 52 adet araç; açık artırma suretiyle Gündüz Caddesi Antakya/ Hatay adresindeki Antakya Belediye Parkı içinde bulunan Nikah ve Oda Tiyatrosu Salonunda 20 Ağustos 2014 tarihinde saat 09.30'da satışa sunulacak.

İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Erenköy Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 93 TL ile 115 bin 960 TL arasında değişen; kumaş, suni deri, iplik, bayan iç çamaşırı, dini içerikli kitap, pvc pencere paneli, ayakkabı tabanı, cep telefonu, hafıza kartı, cep telefonu dokunmatik ekran kalemi, dokunmatik ekran camı, fotoğraf makinesi, süspansiyon oto parçası, refrakter malzeme, jenaratör, muhtelif telefon malzemesi, priz, metre, branda açma kapama kolu, büyük fotoğraf makinesi, akü, rulman, pamuk, ayakkabı, konteynır, kitap okuma gözlüğü, yapay saç, insan saçı, bileklik, kulaklık, saat, mp3 player, 46 grup eşya açık artırma suretiyle Dudullu Caddesi İETT Anadolu Garajı Yanı Ataşehir/İstanbul adresindeki ihale salonunda 19 Ağustos 2014 tarihinde saat 09.30'da satışa sunulacak.

Açık artırma yöntemiyle eşya satış şartnamesi ve ekleri 10 TL bedel karşılığı ilgili Tasfiye İşletme Müdürlüklerinden alınabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tasfiyede Hurma Satacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement