Gümrükçüoğlu: "2004-2009 Dönemin Trabzon'da Belediyecilik Hizmetleri Bakımından Kayıp Yıllar... - Son Dakika
Yerel

Gümrükçüoğlu: "2004-2009 Dönemin Trabzon'da Belediyecilik Hizmetleri Bakımından Kayıp Yıllar...

Gümrükçüoğlu: "2004-2009 Dönemin Trabzon\'da Belediyecilik Hizmetleri Bakımından Kayıp Yıllar...

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçim çalışmalarında kendilerine gösterilen ilgiye ve desteğe teşekkür etti.

13.02.2014 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçim çalışmalarında kendilerine gösterilen ilgiye ve desteğe teşekkür etti.

Trabzon'da seçim çalışmaları esnasında gittikleri ilçelerde halkın kendilerine gösterdiği destek ve ilginin kendilerini mutlu ettiği ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, "Seçim çalışmalarında gittiğimiz bölgelerde halkımızdan büyük ilgi ve destek gördük. Vatandaşlarımız yapılan çalışmaların farkındalar. Hem merkezi hükümetin hem de belediyenin kaynaklarını kullanarak kentin önünü açan bir belediyeciliğin herkes farkında. Bu bizleri son derece mutlu ediyor. Halkımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan teşkilatlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Yeni yasa ile birlikte tüm il sınırlarının büyükşehir kapsamına alındığını hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, "Büyükşehir'in Arsin'den Mersine kadar olmasını savunanlar bugün hangi yüzle gelip sizden büyükşehir için oy isteyecekler" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir imkanlarından Trabzon'da yaşayan her bir vatandaşın eşit şekilde faydalanacağını ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, "Trabzon tüm il sınırları ile birlikte büyükşehir olsun daha fazla yatırım ve hizmet alsın dediğimizde bazı arkadaşlarımız 'Ne gerek var Arsin'den Mersin'e kadar büyükşehir olsun' diyorlardı. Birçok ilçemizi büyükşehir kapsamı dışında bırakıyorlardı. Büyükşehrin imkanlarından Arsin ve Mersin dışında kalan hemşerilerimi mahrum bırakmak istiyorlardı. Şimdi size gelip hangi yüzle büyükşehir için oy isteyecekler. Bu anlayış yüzünden 2004-2009 dönemin Trabzon'da belediyecilik hizmetleri bakımından kayıp yıllar olmuştur. 2009 yılından itibaren Ak Belediyecilik göreve geldikten sonra Trabzon artık dev projeleri konuşmayı başladı. Halkımızın teveccühü ve desteği ile önümüzde ki dönemde de Trabzon'un her yerini AK Belediyecilikle buluşturmak amacındayız. Halkımızın da talebinin bu yönde olduğu gözlemliyoruz" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümrükçüoğlu: '2004-2009 Dönemin Trabzon'da Belediyecilik Hizmetleri Bakımından Kayıp Yıllar... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement