Gümüş Dans Topluluğu Kıbrıs'a Gitti - Son Dakika
Yerel

Gümüş Dans Topluluğu Kıbrıs'a Gitti

Gümüş Dans Topluluğu Kıbrıs\'a Gitti

Gümüşhane Belediyesi’nin Gümüş Dans Topluluğu, Kıbrıs’ta Folklor Araştırmaları Derneği tarafından düzenlenecek olan ’Barış, Kültür ve Sanat Festivali’ne katılmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gitti.

30.08.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Belediyesi'nin Gümüş Dans Topluluğu, Kıbrıs'ta Folklor Araştırmaları Derneği tarafından düzenlenecek olan 'Barış, Kültür ve Sanat Festivali'ne katılmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gitti.

Gümüşhane Belediyesi tarihinde ilk kez uluslararası bir festivale katılacak ve Gümüşhane'yi temsil edecek olan dans topluluğu ekibi protokol üyeleri tarafından uğurlandı.

Yaklaşık 25 kişilik halk oyunları ekibinin Kıbrıs'a hareketi öncesi Vali Yücel Yavuz, Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar ve protokol üyeleri tarafından Belediye binası önünde uğurlandı.

Başkan Çimen, kentin tanıtımını her alanda yaptıklarını belirterek, "Şehrimizin ve Belediyemizin tanıtımını her alanda yapıyoruz. Bu kapsamda farklı illerde düzenlenen tanıtım etkinliklerine katılıyoruz. Kıbrıs'tan gelen davet üzere ekibimizi gönderme kararı aldık ve inanıyorum ki burada da ekibimiz ilimizi ve Belediyemizi en iyi şekilde temsil edecektir" dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüş Dans Topluluğu Kıbrıs'a Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement