Gümüşhacıköy'de 600 Kişiye İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Gümüşhacıköy'de 600 Kişiye İftar Yemeği

Gümüşhacıköy\'de 600 Kişiye İftar Yemeği

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, hasta, yaşlı ve ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere ramazan ayı boyunca 600 kişinin evine iftar yemeği dağıtıldığını söyledi.

20.06.2015 10:38  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, ilçe genelinde hasta, yaşlı ve ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere ramazan ayı boyunca 600 kişinin evine 3 çeşit iftar yemeği dağıtıldığını söyledi.

Özyol, yaptığı açıklamada, ramazan öncesi mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiklerini belirterek, muhtarlar tarafından tespit edilen 600 kişiye ramazan ayı boyunca iftar yemeği verileceğini söyledi.

Gümüşhacıköy Belediyesi öncülüğünde, ramazan ayında verilecek iftar yemeği için hayırsever vatandaşların katılımıyla tertip komitesi oluşturulduğunu ifade eden Özyol, ihtiyaç sahibi vatandaşların kapısına kadar gitmenin kendilerini de mutlu ettiğini söyledi.

Özyol, insan odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini dile getirerek, "Hizmet insan için yapılıyorsa insana en yüksek faydayı temin etmenin yolunu bulmalıyız. Evlere kadar götürdüğümüz iftar yemekleriyle hemşehrilerimiz rencide olmadan, sıra beklemeden yemek yeme imkanı buluyor. İlçemizde ramazan çadırı kurmadık ve günlük ortalama 600 kişinin evine sefer taslarında 3 çeşit yemek dağıtımı gerçekleştiriyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhacıköy'de 600 Kişiye İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement