Gümüşhacıköy'de "Kitap Yağmuru" Projesi - Son Dakika
Güncel

Gümüşhacıköy'de "Kitap Yağmuru" Projesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kitap dağıtım alanından görüntüler Küçük çocukların kitapları incelemelerinden görüntüler Standın incelenmesi Gümüşhacıköy ilçe Kaymakamı Hüseyin Tekin'in açıklamaları Gümüşhacıköy'de "Kitap Yağmuru" projesi Gümüşhacıköy Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "Kitap Yağmuru" projesi kapsamında, öğrencilere 4 bin 500 kitap dağıtıldı.

12.05.2016 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kitap dağıtım alanından görüntüler

Küçük çocukların kitapları incelemelerinden görüntüler

Standın incelenmesi

Gümüşhacıköy ilçe Kaymakamı Hüseyin Tekin'in açıklamaları Gümüşhacıköy'de "Kitap Yağmuru" projesi

Gümüşhacıköy Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "Kitap Yağmuru" projesi kapsamında, öğrencilere 4 bin 500 kitap dağıtıldı.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kitap dağıtım törenine, Gümüşhacıköy Kaymakamı Hüseyin Tekin, Belediye Başkanı Zehra Özyol, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Tekin, burada yaptığı konuşmada, kitabın yozlaşmış düşüncelerinin kırılması için güzel bir araç olduğunu söyledi.

Kitap okumanın insan hayatındaki önemini belirtmek için proje hazırladıklarını ifade eden Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kaymakamlığımız ve sivil toplum örgütlerimiz 80 bin ile 100 bin lira arasında bir bütçe oluşturup gençlerimize, çocuklarımıza ve insanlarımıza kitap okumanın önemini aktarmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Biz kitabın, insanın derin dünyasındaki kalıplaşmış, yozlaşmış düşüncelerinin kırılması için de çok güzel bir araç olduğunu düşünüyoruz. Bunun bir heves olmadığını coşku olduğunu, bu coşkunun da katlanarak artacağını düşünüyoruz. Şuan elimizde 4 bin 500 kitabımız var. Bu kitapları seçkin eğitimcilerin, seçkin yazarlarımızın, seçkin kitaplarından oluşturduğu kitaplar. Her bir kitap özenle seçilip çocuklarımızın damağında hoş tat bırakacak kitaplar."

Gümüşhacıköy\'de "Kitap Yağmuru" Projesi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gümüşhacıköy'de 'Kitap Yağmuru' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement