Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi Acil Servisi Hizmete Girdi - Son Dakika
Güncel

Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi Acil Servisi Hizmete Girdi

Gümüşhacıköy Devlet Hastanesine yeni yapılan acil servis muayene, müdahale ve gözlem alanları hizmete açıldı.

16.01.2016 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhacıköy Devlet Hastanesine yeni yapılan acil servis muayene, müdahale ve gözlem alanları hizmete açıldı.

Acil servisin açılışı nedeniyle düzenlenen törende konuşan Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi Amasya'nın da her tarafında sağlık yatırımları yapıldığını söyledi.

Gümüşhacıköy Devlet Hastanesinde özellikle vatandaşların fiziksel, bedensel ve ruhsal sıkıntılarına anında müdahale etme bakımından önem taşıyan acil sağlık istasyonunun hizmete açıldığını belirten Çomaktekin, şöyle konuştu:

"2002 yılında hizmete giren devlet hastanesinde önemli bir hizmet hiç düşünülmemiş, tasarlanmamış proje bile. Sağlık hizmetlerinde gelişmişlik göstergesi, hastalığa anında müdahale etmektir. Siz onu gerçekleştirdiğiniz zaman önemli başarılara imza atıyorsunuz. Müdahalede gecikildiği zaman maalesef vatandaşlarımız hayatını kaybediyor. Bu bakımdan acil sağlık istasyonumuz, modern binasıyla ve iyi yetişmiş sağlık personeli ile vatandaşlarımıza önemli bir hizmeti sunacaktır. Bu, devletimizin ve hükümetimizin insana verdiği değerin en önemli göstergesidir."

AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek de sağlık alanının iktidarları döneminde en çok üzerinde durulan alan olduğunu belirtti. İpek, dünyanın örnek aldığı Türkiye'deki sağlık çalışmalarına katkı sağlayan doktorlara teşekkür etti.

İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman'nın duasının ardından protokol üyeleri tarafından acil servisin açılışı gerçekleştirildi.

Törene Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Gümüşhacıköy Kaymakamı Hüseyin Tekin, Belediye Başkan Vekili Hasan Akdağ, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi Başhekimi Mümin Sarıkulak ile kurum müdürleri ve vatandaşlar da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi Acil Servisi Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement