Gümüşhane Belediyesinin Karla Mücadele Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane Belediyesinin Karla Mücadele Çalışmaları

Gümüşhane Belediyesince 3 gündür süren kar yağışının ardından kent merkezinde kar temisleme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

25.01.2016 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Belediyesince 3 gündür süren kar yağışının ardından kent merkezinde kar temisleme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Kar kalınlığının 30 santimetreye ulaştığı kent merkezinde, vatandaşların mağdur olmaması için gece saatlerinden itibaren başlatılan çalışmalar kapsamında hem araç yolları hem de kaldırımlar temizlendi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, son iki yılda karla mücadeleyi Gümüşhane'de en iyi şekilde yürüttüklerini belirterek, kar dolayısıyla hiçbir vatandaşın gerek yol gerekse kaldırımlarda zorluk yaşamadığını söyledi.

Kentte 8 iş makinesi ve 80 kişilik ekiple karla mücadele çalışması yürüttüklerini ifade eden Çimen, "Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için cuma günü gece saatlerinden itibaren tüm cadde, mahalle ve ara sokaklarda temizleme çalışması başlattık. Şu an kapalı durumda mahalle yolumuz yok. Kaldırımlarımızın hepsi temizlendi. Ekiplerimiz buzlanmalara karşı tuz ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Karla mücadele çalışmaları için gece geç saatlerde mesaiye başlayan ve 3 gün boyunca özverili çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gümüşhane Belediyesinin Karla Mücadele Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement