Gümüşhane'de 1 Kilo 370 Gram Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane'de 1 Kilo 370 Gram Esrar Ele Geçirildi

Gümüşhane\'de 1 Kilo 370 Gram Esrar Ele Geçirildi

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, uygulama noktasında ’dur’ ihtarına uymayan aracı, yaptığı operasyonla ele geçirdi.

01.06.2015 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, uygulama noktasında 'dur' ihtarına uymayan aracı, yaptığı operasyonla ele geçirdi. Araçta, 1 kilo 370 gram esrar bulan ekipler, 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

Alınan bilgiye göre, KOM ekipleri uygulama noktasında bir aracı durdurmak istedi. Araç sürücüsü 'dur' ihtarına uymayarak, aracını KOM ekiplerinin can güvenliğini tehlikeye düşürecek şekilde üzerlerine sürdü.

Yapılan takip ve araştırma neticesinde aracı terk edilmiş halde Gümüşhane'de bulan KOM ekipleri, yaptıkları çalışmalar neticesinde bu araçla birlikte hareket eden ikinci bir aracın daha varlığını tespit edince, bu kez yeni bir operasyon başlatarak, ikinci aracı içerisinde bulunan 4 şüpheli şahıs ve 1 kilo 370 gram esrar maddesi ile birlikte Trabzon'un Maçka ilçesinde yakaladı.

Gümüşhane'de terk edilmiş bulunan araçta arama yapan KOM ekipleri, hint keneviri tohumları ile bir adet esrar tartımında kullanılan hassas terazi ele geçirdi.

Konuyla ilgili olarak yakalanan 4 şahıs hakkında "uyuşturucu madde ticareti" suçundan işlem yapıldı ve şüpheliler sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gümüşhane'de 1 Kilo 370 Gram Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement