Gümüşhane' de 164 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı (2) - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane' de 164 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı (2)

Pöske DAĞI GEÇİDİ ULAŞIMA KAPANDI Özellikle yüksek kesimde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Gümüşhane - Erzincan karayolu üzerindeki 2 bin 120 rakımlı Pöske Dağı Geçidi ulaşıma kapandı.

06.01.2015 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pöske DAĞI GEÇİDİ ULAŞIMA KAPANDI

Özellikle yüksek kesimde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Gümüşhane - Erzincan karayolu üzerindeki 2 bin 120 rakımlı Pöske Dağı Geçidi ulaşıma kapandı.

Konuya ilişkin bilgi veren Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, geçidin saat 12.00 itibari ile yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandığını ve araç geçişine izin verilmediğini söyledi. Gazel, "Bazı TIR' lar yolda kaldı. Karayolları ekipleri tipi sebebiyle yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Pöske Dağı Geçidi'ni kullanarak Erzincan'a gitmek isteyen araçlara Kelkit çıkışından sonra izin verilmiyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gümüşhane' de 164 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement