Gümüşhane'de Baro Seçimleri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Baro Seçimleri Yapıldı

Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu Başkanlığının 21.olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

07.10.2012 00:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane- Bayburt Bölge Barosu Başkanlığının 21. olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut Baro Başkanı Avukat İsmail Taştan güven tazeledi.

Baro binasında yapılan toplantıda konuşan Baro Genel Sekreteri Avukat Seval Kaçıran, göreve geldikleri iki yıllık dönemde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Görev süresi boyunca yaptıkları işlerin daha fazlasını hedeflediklerini ifade eden Kaçıran, "Gerek Gümüşhane ve gerekse Bayburt'ta görev yapan arkadaşlarımızın en önemli talepleri kalıcı baro binalarına kavuşmak olup, buna yönelik çalışmalarımızın temellerini Sayın Barolar Birliği başkanımızın ziyareti sırasında attık. Kalıcı binalar konusunda başkanımızdan sözü aldık ve çalışmalarımıza başladık. Kısmetse kalıcı binaların alınması ve binaların restorant, misafirhane, sosyal tesis, çocuk oyun bahçesi gibi kısımları ile donatılması ilk önceliğimizdir. Yine Kelkit'te ayrı bir Adli Müzaharet Bürosu için yer bakılması ve hazırlanması hedefimiz vardır. Avukat arkadaşların katılımı ile HSYK, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Adalet Bakanlığı'na ziyaretler yapmayı planlamaktayız. Hemen hemen her baronun bir dergisi olmasına rağmen, baromuzun böyle bir çalışması bugüne kadar olmamıştır. Bu eksikliği gidermek adına, tüm avukat arkadaşlarımızın da katkıları ile üç ayda bir dergi çıkarmayı planlamaktayız." dedi.

Toplantıda yapılan seçimlerin ardından İsmail Taştan başkanlığındaki Baro'nun yeni yönetim kurulu Avukat Seval Kaçıran, Avukat Arif Aslan, Avukat Sedat Tomyalı, Avukat Murat Şahin'den, disiplin kurulu Avukat Akın Demir, Avukat Hakan Çeğindir ve Avukat Eşref Balki'den, denetleme kurulu Avukat İbrahim Taşdemir, Avukat Celalettin Köse ve Türkiye Barolar Birliği Delegeleri ise Avukat Arzu Topuz ve Avukat Mustafa Akbaş'tan oluştu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Baro Seçimleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement