Gümüşhane'de Beyaz Melekler İşbaşında - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Beyaz Melekler İşbaşında

Gümüşhane\'de Beyaz Melekler İşbaşında

Gümüşhane 112 Acil Servis İstasyonu ekipleri, paletli ambulans ile Torul ilçesine bağlı Herek köyünde bulunan bir hastaya zor şartla altında ulaştı.

07.01.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane 112 Acil Servis İstasyonu ekipleri, paletli ambulans ile Torul ilçesine bağlı Herek köyünde bulunan bir hastaya zor şartla altında ulaştı.

Edinilen bilgiye göre iki gün önce hastaneden taburcu edilen kalp hastası Tekin Kurt'un (70) hastalığının tekrar nüksettiği ihbarını alan 112 ekipleri, paletli ambulans ile bölgeye ulaşmak için yola çıktı. Demirkapı zirvesinin ardından köy yoluna doğru yer yer 1,5 metreyi bulan kar kalınlığı nedeniyle zaman zaman zorluklar çeken ambulans köye ulaşıp hastayı aldıktan sonra bu kez de yola düşen büyük kaya parçalarıyla uğraşmak zorunda kaldı.

Yaklaşık 5 saat süren operasyonun ardından sağ salim Torul Devlet Hastanesine teslim edilen Kurt, yılın paletli ambulansla sevk edilen ilk hastası oldu.

KELKİT'TE 112 AMBULANSI KARA SAPLANDI

Öte yandan yoğun kar yağışının ardından güç şartlarda hizmet veren Kelkit 112 servisi ise ilçeye 46 kilometre uzaklıktaki Güzyurdu köyünde ki bir vakaya giderken kara saplandı.

Sadak köyü yakınlarında yol kenarındaki kanala düşen ve yoğun kar nedeniyle bir süre burada mahsur kalan ambulansın imdadına İl Özel İdaresine ait greyder yetişti. Bölgeye hızlı bir şekilde sevk edilen greyder ambulansı bulunduğu yerden kurtarırken, vakaya zaman kaybı yaşanmaması için Kelkit'ten başka bir ambulans ve UMKE ekibi sevk edildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Beyaz Melekler İşbaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement