Gümüşhane'de Cenaze Yolunda Kaza: 3 Ölü - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane'de Cenaze Yolunda Kaza: 3 Ölü

Eşinin ablasının Gümüşhane'deki cenazesine katılmak üzere Ankara'dan yola çıkan Abdullah Erdil, babası ve arkadaşı trafik kazasında hayatını kaybetti.

07.03.2015 11:18  Güncelleme: 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, cenazeye katılmak üzere Ankara'dan yola çıkan 3 kişi hayatını kaybetti.

CENAZE YOLUNDA ART ARDA İKİ FECİ KAZA YAŞADILAR

Edinilen bilgiye göre; eşinin ablasının Gümüşhane'deki cenazesine katılmak üzere Ankara'dan yola çıkan Abdullah Erdil (39) yönetimindeki 06 YVD 74 plakalı otomobil, saat 08.30 sıralarında Gümüşhane'nin Torul ilçesi Harmancık köyü yakınlarında yol kenarında park halinde bulunan 29 DH 768 plakalı su tankerine arkadan çarptı. Tankere çarpan otomobil yola savrulunca bu kez de arkadan gelen Osman Kandaz yönetimindeki 29 AD 766 plakalı minibüs otomobile çarptı.

Kazada otomobilde bulunan Ali Erdil (67) ve Orhan Özbeş (42) olay yerinde hayatını kaybederken, Abdullah Erdil ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

HABERİ ALAN AİLE YIKILDI

Kazanın duyulmasının ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne gelen yakınları ve 2 çocuğu olan Abdullah Erdil'in eşinin güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

Gümüşhane\'de Cenaze Yolunda Kaza: 3 Ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gümüşhane'de Cenaze Yolunda Kaza: 3 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • FaiLi MechuL: Bugün Hastanedeydim, Gördüm ve Cenazeyi Önümden Geçirdiler . s 0 0 Yanıtla

Advertisement