Gümüşhane'de İl Genel Meclisi Toplantıları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de İl Genel Meclisi Toplantıları Sona Erdi

Gümüşhane\'de İl Genel Meclisi Toplantıları Sona Erdi

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan Ocak ayı toplantıları Cuma günü itibariyle sona erdi.

09.01.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan Ocak ayı toplantıları Cuma günü itibariyle sona erdi.

Meclis Başkanı Şerif Bayraktar Başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan'ın da katıldığı toplantıların son birleşiminde Merkez, Kelkit ve Torul ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının mütevelli heyetlerine hayırsever vatandaşlar arasından ve Şiran ilçesi İnsan Hakları Komisyonuna üye seçimi gerçekleştirildi.

Yapılan seçim sonucunda merkez ilçede İzzet Aşkın, Ziya Eryılmaz, Kelkit ilçesinde Osman Alan, Mehmet Kaya, Torul ilçesinde Mustafa Şimşek, Sait Mutaf, Şiran ilçesi İnsan Hakları Kurulunda ise İl Genel Meclis Üyesi Hüsamettin Şahin seçildi.

Toplantıda ayrıca kapatılan belediyelerden İl Özel İdaresine devredilen itfaiye araçlarından birisi Kelkit ilçesi Deredolu Belde Belediye Başkanlığı adına tahsis edilmesi kararlaştırıldı.

İl ekonomisine getiri sağlayan Özel İdare görev ve sorumluluğunda ki faaliyetler ile köy altyapı yatırımlarına kaynak sağlanması amacıyla mülkiyeti İl Özel İdaresine ait yeterli getirisi olmayan menkul ve gayrimenkullerin satılmasıyla ilgili gündem maddesi de Plan ve Bütçe komisyonu ile İmar ve Bayındırlık komisyonuna havale edildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de İl Genel Meclisi Toplantıları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement