Gümüşhane'de İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane\'de İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane’de ulusal liglerde mücadele eden 6 takımın Ekim ayında yapacağı 12 müsabakada alınacak güvenlik tedbirleriyle ilgili İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.

29.09.2015 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'de ulusal liglerde mücadele eden 6 takımın Ekim ayında yapacağı 12 müsabakada alınacak güvenlik tedbirleriyle ilgili İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı İsmail Özkan başkanlığında yapılan toplantıya kurul üyesi kamu kurumlarının temsilcileri, kulüp ve federasyon temsilcileri katıldı.

Ekim ayı içerisinde yapılacak olan spor müsabakalarıyla ilgili 8 maddelik gündem maddelerinin masaya yatırıldığı toplantıda Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta mücadele eden Gümüşhanespor, Voleybol Erkekler 2.Liginde mücadele eden Torul Gençlik, Voleybol Bayanlar 2.liginde mücadele eden Gümüşhane Gençlerbirliği, Bal Liginde mücadele eden Telekomspor ve Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde mücadele eden Gümüşhane Gençlerbirliği takımlarının iç sahada oynayacakları maçlar ile amatör futbol müsabakalarında alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Toplantının ardından bir değerlendirme yapan Vali Yardımcısı İsmail Özkan, futbol, voleybol, hentbol ve basketbol takımlarının Ekim ayında sahalarında yapacakları müsabakalarda alınacak olan güvenlik tedbirlerini masaya yatırdıklarını belirterek, "Gerekli kararları aldık. Vatandaşlarımızın huzur içerisinde karşılaşmalara gidip Gümüşhane'de maçları izlemeleri adına arkadaşlarımız görev başında olacaklar. İnşallah sıkıntısız bir ay geçireceğimizi umuyor, takımlarımıza da başarılar diliyorum" dedi.

Gümüşhane'de profesyonel liglerde mücadele eden takım sayısının da arttığını dile getiren Özkan, 6 takımla Gümüşhane'nin bu sezon bu liglerde mücadele edeceğini belirterek bu sayının daha da artmasını umduklarını söyledi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement