Gümüşhane'de Kur'an Kursu Öğrencileri SODES'le Spor Yapıyor - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Kur'an Kursu Öğrencileri SODES'le Spor Yapıyor

Gümüşhane\'de Kur\'an Kursu Öğrencileri SODES\'le Spor Yapıyor

Gümüşhane'de yaz Kur'an kurslarına giden 450 öğrenciye SODES projesi kapsamında spor yaptırılıyor.

18.07.2014 11:08  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'de yaz Kur'an kurslarına giden 450 öğrenciye SODES projesi kapsamında spor yaptırılıyor. Projeyle çocukların hem yaz tatilinde spor yapmaları, hem de sporla tanışmaları sağlanıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün SODES kapsamında yürüttüğü "7'den 77'ye Spor" proje ile Kur'an kurslarına katılan öğrencilere İl Müdürlüğü antrenörleri nezaretinde spor yaptırılıyor.

Gümüşhane merkez ilçede yaz kuran kurslarına devam eden öğrenciler Belediye Başkanlığınca tahsis edilen araçlarla Aydın Doğan Spor merkezine taşınarak burada oryantasyon eğitimine alınıyor.

Kursa katılan öğrencilerin Gümüşhane Halk Sağlığı Müdürlüğü görevli doktorları tarafından sağlık taramasından geçirildiği projeyle ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, projeye gösterilen yoğun ilgi nedeniyle herkese teşekkür etti.

Fiziksel ve psikolojik değişimleri nedeniyle çocukların fiziksel aktivitelerini belirli programlar çerçevesinde yürütmeleri gerektiğini kaydeden Aslan, "Çocukluk çağı geniş bir zaman dilimidir ve her çocuğun gelişim ve büyüme çizgisi farklıdır. Proje ile çocukların fiziksel yeteneklerinin geliştirilmesinin yanı sıra, öğrencilerimiz arkadaşlık ve dostluk ilişkisini güçlendirerek spor yapmalarını sağladık. Ailelerinde büyük ilgi gösterdiği projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Kur'an Kursu Öğrencileri SODES'le Spor Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement