Gümüşhane'de Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı

Gümüşhane\'de Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı

Gümüşhane Belediye Başkanlığı ve Futbol Federasyonunca ortaklaşa düzenlenin 5. kurumlar arası halı saha futbol turnuvası başladı.

26.05.2014 15:43  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Belediye Başkanlığı ve Futbol Federasyonunca ortaklaşa düzenlenin 5. kurumlar arası halı saha futbol turnuvası başladı.

Bir spor tesisinde gerçekleştirilen ve 21 takımın katıldığı turnuvanın başlangıcı dolayısıyla düzenlenen törene, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karademir, Adalet Komisyonu Başkanı Asabil Yırtıcı, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, kurum amirleri ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Çimen, kurumların turnuvaya gösterdiği ilginin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Amaçlarının sağlıklı yaşam için gereken spor ile dostluk ve kardeşliği pekiştirmek olduğunu ifade eden Çimen, "Turnuvanın centilmenlik içerisinde geçeceğine inanıyoruz. Turnuvanın en centilmen takımına da sürpriz kupa vereceğiz. Amacımız birlik ve beraberliğin yeşil sahada pekişmesi ve kardeşliğin önplana çıkmasıdır. Tüm katılımcı kuruluşlara teşekkür ederim" dedi.

Tertip komitesi başkanı Muzaffer Pezük ise 4 grupta 21 takımın mücadele edeceği söyledi.

Turnuva, Adliye ve Torul Emniyet Amirliği arasındaki müsabakanın başlangıç vuruşunun Belediye Başkanı Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Karademir ve Adalet Komisyonu Başkanı Yırtıcı tarafından yapılmasıyla başladı. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement