Gümüşhane'de Liseler Arası Bile Güreşi Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Liseler Arası Bile Güreşi Şampiyonası

Gümüşhane'de liseler arası bilek güreşi şampiyonası düzenlendi.

26.12.2014 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'de liseler arası bilek güreşi şampiyonası düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ileTürkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu İl Temsilciliğince gerçekleştirilen ve ilk etapta merkez ilçedeki liselerdeki öğrencilerin katıldığı şampiyona Aydın Doğan Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Gençlik Hizmet Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, burada yaptığı konuşmada, Gümüşhane'de bilek güreşinde 13 milli sporcu olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bileğine inandığımız ve güvendiğimiz, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin şampiyonaya gösterdikleri ilgiden dolayı çok memnunum. Programa gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Yeter ki siz inanın, kendinize güvenin. İnşallah bu ülkenin gençleri ülkeyi yeniden imar ederken her bir taşı olmayı kendilerine görev sayacaklardır. Bu ülke imar edilirken adım adım muasır medeniyetler seviyesine koşarken bundan en büyük pay siz değerli gençlerin olacaktır. Burada alacağınız derecenin bir önemi yok. Önemli olan sizin buradaki yoğun katılımınızdı. Bunu başardığımız için çok mutluyum."

Liseler arası bilek güreş şampiyonası, 29 Ocak Pazartesi günü sona erecek. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Liseler Arası Bile Güreşi Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement