Gümüşhane'de Müftü-Belediye Başkanı Tartışmasında 2. Perde - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane'de Müftü-Belediye Başkanı Tartışmasında 2. Perde

Gümüşhane\'de Müftü-Belediye Başkanı Tartışmasında 2. Perde

Gümüşhane İl Müftüsü Dr.

19.11.2013 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane İl Müftüsü Dr. Süleyman Aktaş, Belediye Başkanı Mustafa Canlı ile girdiği polemiğin ardından emekli olmayacağını kurumun web sitesinden duyurdu.

Belediye Başkanı Mustafa Canlı ve Baro Başkanı İsmail Taştan'la birlikte MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaretleri sırasında çekildikleri fotoğrafın yerel basında yer almasının ardından geçtiğimiz hafta Kemaliye Camisi'nde Cuma vaazında bir dizi eleştiri ve iddialarda bulunan Müftü Aktaş, açıklamasında emeklilik dilekçesi vermeyi düşündüğünü söylemişti.

Müftü Aktaş, konuyla ilgili Belediye Başkanı Mustafa Canlı'nın dün akşam saatlerinde cevabi nitelikteki basın toplantısıyla aynı saatlerde Müftülüğün 'www.gumushanemuftulugu.gov.tr' adresli internet sitesinde açıklama yaparak, emekli olmayacağını açıkladı. Müftü Aktaş, sitede yayımladığı mesajında camideki vaazı sırasında basın toplantısı düzenleyeceğini ifade ettiğini fakat Valilik Makam'ının bunu uygun görmediğini ve inceleme başlattığını belirterek, "Müsaade edildiği takdirde, bilahare gerekli tüm açıklamalar yapılacaktır. Memleketimizin en önemli Alimleri ve çok önemli şahsiyetlerinden gelen aşırı ısrarlar üzerine görevime devam etmekteyim" dedi.

MÜFTÜ AKTAŞ, TWİTTER'DE DÜNYA VE TÜRKİYE GÜNDEMİNE GİRDİ

Öte yandan dün akşam saatlerinde düzenlediği basın toplantısı ile Müftü Aktaş'ın iddialarını cevaplandıran Belediye Başkanı Mustafa Canlı'nın açıklamaları ise en etkin mikro blog sitesi twitter'de 3 dakika dünya ve 30 dakika da Türkiye gündemine girdi. #GümüşhaneMüftüsü SiyasetinKüflüsü hashtagı ile binlerce kez twitterde paylaşılan açıklama, Gümüşhane'nin tarihinde ilk kez twitter'de hem Türkiye hem de Dünya gündemine girmesine sebep olurken, yine sosyal paylaşım sitelerinde Müftü Aktaş'a Baattin karikatürü ile de göndermede bulunuldu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gümüşhane'de Müftü-Belediye Başkanı Tartışmasında 2. Perde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement