Gümüşhane'de Okullar ve Kulüplerarası Halk Oyunları Yarışması Yapıldı - Son Dakika
Spor

Gümüşhane'de Okullar ve Kulüplerarası Halk Oyunları Yarışması Yapıldı

Gümüşhane\'de Okullar ve Kulüplerarası Halk Oyunları Yarışması Yapıldı

Gümüşhane’de Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa organize ettikleri İl Okullar ve Kulüplerarası Halk Oyunları Yarışması, 17 okul ve 4 kulübün katılımıyla gerçekleştirildi.

25.02.2016 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'de Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa organize ettikleri İl Okullar ve Kulüplerarası Halk Oyunları Yarışması, 17 okul ve 4 kulübün katılımıyla gerçekleştirildi.

Aydın Doğan Spor Salonu'nda düzenlenen yarışmayı, Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, yarışmaya katılan sporcuların aileleri ve sporseverler izledi.

İlkokullar, ortaokullar ve liseler arası yapılan yarışmada düzenlemesiz dalda ilkokullarda Aysın Rafet Ataç İlkokulu birinci, Işıl Sema Doğan İlkokulu ikinci, Yusuf Çitfçioğlu İlkokulu üçüncü, ortaokullarda Gazipaşa Ortaokulu ikinci, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ikinci, Dumlupınar Ortaokulu üçüncü, Liselerde İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesi üçüncü olurken, okullar arası düzenlemeli dalda ortaokullarda Atatürk Ortaokulu, liselerda Kanuni Ticaret Meslek Lisesi birinci oldu.

Kulüpler arası yapılan müsabakalarda ise minikler kategorisinde Altınşehir Gençlik ve Spor Kulübü birinci, yıldızlar düzenlemesiz kategorisinde Altınşehir Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Tekke Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, gençler düzenlemesiz kategorisinde Altınşehir Gençlik Spor Kulübü, Şiran Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, büyükler düzenlemesiz kategorisinde Altınşehir Gençlik ve Spor Kulübü birinci, gençler düzenlemeli kategorisinde Gümüşhane Gençlik ve Spor Kulübü birinci, büyükler düzenlemeli kategorisinde Altınşehir Gençlik ve Spor Kulübü birinci oldu.

Yarışmada dereceye giren okul ve kulüplere ödüllerin Vali Yücel Yavuz ve protokol üyeleri takdim etti. Sporculara başarı dileklerinde bulunan Vali Yavuz ve beraberindeki heyet yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gümüşhane'de Okullar ve Kulüplerarası Halk Oyunları Yarışması Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement