Gümüşhane'de Vali Yardımcısı ve Kaymakam Atamaları - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Vali Yardımcısı ve Kaymakam Atamaları

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan son kararname ile Gümüşhane’de görev yapan 2 Vali Yardımcısı ve Köse Kaymakamı değişirken, Torul ilçesine Kaymakam ataması yapılmadı.

01.12.2016 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan son kararname ile Gümüşhane'de görev yapan 2 Vali Yardımcısı ve Köse Kaymakamı değişirken, Torul ilçesine Kaymakam ataması yapılmadı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe giren 2016/681 sayılı kararname ile Gümüşhane Vali Yardımcısı İsmail Özkan, Ankara'nın Güdül ilçesine Kaymakam, Vali Yardımcısı Şenol Turan ise Erzurum'un Oltu ilçesine Kaymakam olarak atandı.

Aynı kararnameye göre Gümüşhane Vali Yardımcılıklarına ise Konya'nın Kulu İlçesi Kaymakamı Hüseyin Avcı ve Siirt'in Pervari ilçesi Kaymakamı Murat Kahraman atandı.

Kararname ile 1. derece kadrolu Gümüşhane Valiliği Hukuk Müşavirliğine ise Hatay'ın Hassa ilçesi Kaymakamı Mustafa Pala atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre, Diyarbakır'ın Hani ilçesine atanan Kaymakam Şaban Arda Yazıcı'nın yerine İçişleri Bakanlığı'nın 05/10/2016 tarihli onayı ile geçici olarak görevlendirilen Durağan Kaymakamı Turan Soğukoluk, Boğazkale Kaymakamı olarak atanırken, Köse'ye Aksaray'ın Güzelyurt ilçesi Kaymakamı Mustafa Duruk atandı.

Kararnamede kendi talebiyle Mardin'in Derik ilçesinde makamında şehit edilen Muhammed Fatih Safitürk'ün yerine Torul Kaymakamı Hakan Kafkas'ın atanması da yer bulurken, aynı kararnamede Torul ilçesine Kaymakam ataması yapılmadı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Vali Yardımcısı ve Kaymakam Atamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement