Gümüşhane'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'den Kısa Kısa

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Torul ilçesini ziyaret etti.

22.05.2015 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Torul ilçesini ziyaret etti.

Üstün, yaptığı yazılı açıklamada, seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı Herek, Demirkapı, Arpalı, Kopuz, İlecik ve Dağdibi köylerine ziyaret gerçekleştirdiğini belirtti.

Köy muhtarlarının yanı sıra vatandaşın da sorunlarını dinlediğini vurgulayan Üstün, şunları kaydetti:

"Milletimiz çok şükür yapılanı biliyor ve devletimize, iktidarımıza teşekkür ediyor. Bizde eksikliklerimizi biliyoruz. Eksik kalan işleri yeni dönemde bitirmek için var gücümüzle çalışacağız. Hemşehrilerimiz, her zaman olduğu gibi şimdi de partimize yoğun teveccüh gösteriyor. Hemşehrilerimiz, kimin kendilerine daha iyi hizmet edeceğini çok iyi biliyor ve desteğini de ona göre gösteriyor."

Kelkit'te modern hayvan pazarı açılacak

Kelkit ilçesinde modern hayvan pazarının hizmete açılacağı bildirildi.

Kelkit Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, ilçede günün koşullarına uygun hayvan pazarı oluşturulması için yürütülen çalışmaların tamamlandığı belirtildi.

Açıklamada, her türlü ihtiyaç dikkate alınarak oluşturulan pazarın, yarın hizmete gireceği ifade edilerek, şunları kaydedildi:

"Hayvan pazar alanında idari bina, kafeterya, güvenlik noktaları, otopark, yaya ve araç yolları oluşturuldu. Hayvan indirme ve bindirme rampaları, dezenfekte havuzları, foseptik çukuru, 800 büyükbaş ve 300 küçükbaş kapasiteli padok ile yeşil alanlar mevcut. Pazar, bölgenin en modern ve en büyük pazarı olma özelliğini taşıyor."

Torul Belediyesi araç parkı genişliyor

Torul Belediyesi araç parkının genişletilmesi amacıyla çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Torul Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Nidai Köroğlu'nun girişimiyle araç parkına yeni bir iş makinesi daha kazandırıldığı belirtildi.

Açıklamada, iş makinesinin belediyeye tahsisi için DSİ Trabzon Bölge Müdürlüğü'nde Köroğlu ve yetkililer arasında protokol imzalanarak teslim alındığı ifade edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement