Gümüşhane Gençlerbirliği'nin Hedefi 2. Lig - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane Gençlerbirliği'nin Hedefi 2. Lig

Gümüşhane Gençlerbirliği\'nin Hedefi 2. Lig

Antrenör Topal: "Gümüşhane halkının voleybola olan sevgisini biliyoruz.

11.11.2014 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon ilk kez Bayanlar Voleybol 3. Ligi'nde mücadele eden Gümüşhane Gençlerbirliği, gelecek yıl için 2. ligi hedefliyor.

Kulüp Başkanı Nizamettin Yılmazer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehirlerin sosyal ve kültürel gelişiminde ve tanıtımında önemli rol üstlenen salon sporlarının gelişmesi için kurdukları kulübü 3. lige taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bundan sonraki hedeflerinin 2. lige yükselmek olduğunu ifade eden Yılmazer, "Gümüşhane Torul Gençlik'in Erkekler Voleybol Ligi'nde Gümüşhane'yi başarıyla temsil etmesinin ardından bayanlarda da Gümüşhane'yi zirveye taşıma gayreti içinde olacağız. Hedefimiz güçlü altyapısı olan bir kulüp olarak ikinci lige yükselmek olacaktır. Bütün hazırlıklarımızı tamamladık ve transferlerimizi yaptık. Güçlü bir kadro oluşturduk" dedi.

Takımda hem çalıştırıcı hem de oyuncu olarak görev yapan Saynur Topal ise il dışından geldikleri halde kendilerini Gümüşhaneli olarak hissettiklerini kaydederek, "Gümüşhanelilerin yaptığımız işi sahiplenmelerini istiyoruz. Burada yönetimden sporcuya kadar bir aileyiz" ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin 2. lige çıkmak olduğunu vurgulayan Topal, "Taraftar bizim için en büyük destek olacaktır. Bizim motivasyonumuzu artıracak olan da onların desteğidir.  Gümüşhane halkının voleybola olan sevgisini biliyoruz. Biz de oynayacağımız karşılaşmalarda güzel sonuçlar alıp taraftarımıza hediye etmek istiyoruz" dedi. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane Gençlerbirliği'nin Hedefi 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement