Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin Bütçe Maratonu Başladı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin Bütçe Maratonu Başladı

Gümüşhane İl Genel Meclisi\'nin Bütçe Maratonu Başladı

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Kasım ayı toplantıları başladı.

01.11.2016 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin Kasım ayı toplantıları başladı. Ay sonuna kadar sürecek olan toplantıda İl Özel İdaresi'nin 2017 yılı bütçesi görüşülecek.

Meclis Başkanı Şerif Bayraktar başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan'ın da katıldığı toplantıların ilk gününde gündeme gelen İl Özel İdaresi'nin 2017 yılı bütçe taslağı görüşüldü.

Konu hakkında meclis üyelerine bilgi veren Genel Sekreter Akdoğan, kurumun 2016 yılı bütçesinin 36 milyon 407 bin TL olduğunu, 2017 için taslak bütçenin bir önceki yıla göre yüzde 14'lük artışla 41 milyon 602 bin TL olarak teklif edildiğini söyledi.

Gündem maddesi oy birliği ile Plan Bütçe Komisyonuna havale edilirken, komisyon çalışmalarını yaptıktan sonra bütçe taslağı madde madde Meclis'te görüşülerek karara bağlanacak.

Toplantıda gündem dışı söz alan Kürtün ilçesinin İl Genel Meclisi üyeleri Hüseyin Güvendi ve İsmail Tozlu ilçede bulunan Erikbeli Grup Yolunun Karayolları yol ağına alındığını ve yolda çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Bu bağlamda Yukarı Kürtün Grup yolunun da Karayolları yol ağına alınmasını talep eden Meclis üyeleri bu konuda destek talep etti. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin Bütçe Maratonu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement