Gümüşhane İGM Haziran Ayı Toplantıları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane İGM Haziran Ayı Toplantıları Sona Erdi

Gümüşhane İGM Haziran Ayı Toplantıları Sona Erdi

Gümüşhane İl Genel Meclisinin geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan Haziran ayı toplantıları bugün yapılan birleşimle sona erdi.

06.06.2014 15:55  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan Haziran ayı toplantıları bugün yapılan birleşimle sona erdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan'ın da katıldığı toplantıda Köse ilçesi İnsan Hakları Kurulunda görev almak üzere Tuncay Taşdemir, Kürtün ilçesi İnsan Hakları Kurulunda görev almak üzere Hüseyin Güvendi'nin, Hasta Hakları Kurulunda görev almak üzere Zülfikar Bal'ın seçilmesine oy birliğiyle karar verildi.

Toplantıda ayrıca Torul ilçesine bağlı Gümüştuğ köyünde yarım kalan yol ile merkez Yeşilyurt köyü Romanoslu Mahallesine yapılacak yeni yolun İl Özel İdaresi 2014 yılı iş programına dahil edilmesi kararlaştırıldı.

MECLİS ÜYELERİ İL MERKEZİNE 110 KİLOMETRE UZAKLIKTAKİ BÖLGEDE HES İNCELEMESİ YAPTI

Akçakale ve Çamlıköy köylerindeki imar planı konularının ilgili komisyona gönderildiği toplantının son gününde İl Genel Meclisi üyeleri, Kürtün İl Genel Meclisi üyesi İsmail Tozlu'nun daveti ile il merkezine 110 kilometre uzaklıktaki Yaylalı köyünü hep birlikte ziyaret etti.

Yukarı Kürtün Vadisi olarak adlandırılan bölgede mevcut Hidro Elektrik Santralleri (HES) ile planlanan HES'lerin yerinde incelemelerde bulunan Meclis üyelerine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan da eşlik etti.

Gümüşhane için önemli kararlar alınan bir toplantı dönemini daha geride bıraktıklarını ifade eden Meclis Başkanı Şerif Bayraktar, alınan kararların Gümüşhane için hayırlı olması temennisinde bulunarak toplantıyı sonlandırdı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane İGM Haziran Ayı Toplantıları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement