Gümüşhane Müftüsü Aktaş'tan, kendisini eleştirenlere tepki - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane Müftüsü Aktaş'tan, kendisini eleştirenlere tepki

Gümüşhane Müftüsü Aktaş\'tan, kendisini eleştirenlere tepki

Gümüşhane Müftüsü Süleyman Aktaş, "Oyunlarla, onurumuzu zedelemeye çalışanlar bunu zedeleyemez ama bir insan olarak tahammülüm bitti. Pazartesi günü emeklilik dilekçemi vermeyi düşünüyorum"...

15.11.2013 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Müftüsü Süleyman Aktaş, "Oyunlarla, onurumuzu zedelemeye çalışanlar bunu zedeleyemez ama bir insan olarak tahammülüm bitti. Pazartesi günü emeklilik dilekçemi vermeyi düşünüyorum" dedi.

Aktaş, Merkez Kemaleyi Camisi'nde Cuma vaazı sırasında yaptığı konuşmada, geçen hafta, kentte yapımı devam eden Kuran kursu inşaatı için bir maden ocağı sahibini Belediye Başkanı Mustafa Canlı ve Gümüşhane- Bayburt Bölge Barosu Başkanı İsmail Taştan ile ziyaret ettiklerini belirtti.

Kendi aracıyla gittikleri sırada, Canlı'nın isteği üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de ziyaret ettiklerini ve ziyarete ilişkin fotoğrafların belediye tarafından gazetelere servis edildiğini ve bunun üzerine eleştirildiğini ifade eden Aktaş, şunları kaydetti:

"Ziyaretin ardından dün geldik ki Gümüşhane karışmış. Benim duruşumu kimse merak etmesin. Çok net söylüyorum ben bu fotoğraflara sığacak insan değilim. Ben kalbime yazılan imanın yerinde duruyorum, onu destekleyen Kuran'ın yerinde duruyorum. Bu hizmetleri yaptım, yapmaya da devam edeceğim. Allah'ın yanında kim varsa ben onun yanındayım. Böyle yalanlarla insanlara sarılarak, söyleyerek, kandırarak, hedeflerine ulaşmaya çalışanların hedef tahtası değilim."

Aktaş, kentte gerçekleştirdikleri yatırımlara belediyenin engel olmaya çalıştığını da ileri sürerek, şöyle devam etti:

"Ben cemaatimden çok razıyım. Oyunlarla, onurumuzu zedelemeye çalışanlar bunu zedeleyemez ama bir insan olarak tahammülüm bitti. Pazartesi günü emeklilik dilekçemi vermeyi düşünüyorum. Ben hakkımı Gümüşhane'nin dağına, taşına, uçan kuşuna helal ediyorum. Allah, benim üzerimden itibar vasfı yapan herkesi nasıl biliyorsa öyle yapsın. Allah katında suç işlemedim. Bir ziyaret gerçekleştirdim. Hukuk, devlet ne yapacaksa yapacak. Allah, bizi kandırarak hedeflerine ulaşmaya çalışanlara fırsat vermesin."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gümüşhane Müftüsü Aktaş'tan, kendisini eleştirenlere tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement